@Benmieke
nette camping alles is oud maar netjes. prijs 300 zonder stroom of 350 met . Douche ,warm water,keuken alles vrij.
de camping is nu weer open er is een nieuwe eigenaar.
mooie plek lidl om de hoek centrum 800meter. prijs nu 325sek inclusief stroom .
deze plek bestaat niet 2km doorrijden is de juiste plaats.
geweldige plek alles erop en eraan voor 200sek.
mooie plek met stroom,en schoon water en ontzorgen.
Mooie plaats als je door de spullen heen kijkt. het eten was lekker ,en het was gezellig. Heerlijk geslapen en wakker worden in een witte wereld.
prima camping ,alleen bij regen hulp nodig om boven te komen,de vierwieldrive van de eigenaar bracht redding.
gisteren hier gestaan prima camper plek .maar om deze tijd is camping grand large zeker aan te bevelen.
staan nu hier prachtig aan het meer,verder alles gesloten op de camping ,wel water en alle vuil lozen ,de plaats is mooier dan de camperplaats.
camping nu bezocht prima om de camarqe te ontdekken op de fiets.nog lekkere temperatuur en geen muggen.
alles geprobeerd slagboom niet open, zijn doorgereden naar de volgende plaats Haybes.
super plek mooie baden mooi dorp en alles wat je nodig hebt.
Prachtige plek, gunstige ligging aan de Main en kort aan de snelweg. Super.
goede ontvangst
6 maart 2016. Waren hier 3 nachten. Nu gisteren het noorderlicht gezien. Dit is de beste plek in Zweden. Camping oke. SEK 320 alles inclusief stroom, douchen, enz.
2 maart 2016. Vandaag aangekomen. Wachten op beter weer om noorderlicht te zien. Camping in winter duur, SEK 350. Verder alles vrij: douchen, sauna, stroom, enz.
26 februari 2016 zijn we hier. Nu wordt niet voor alles gezorgd. Stroom en afvalwater lukt wel. Aardige eigenaren.