@Benn1977
Helaas gooien sommige kampeerders hun afval niet in de grote afvalbakken bij de in- en uitgang van de camping. Schaam je! De camping is altijd behoorlijk vol en als je pech hebt, moet je misschien wel bijna een uur in de rij staan bij het waterpunt en de afvalcontainer. Er is verkeerslawaai van 5:30 uur 's ochtends tot laat in de avond. ...
De politie heeft de camping vandaag ontruimd en alle kampeerders weggestuurd. Omdat de camping in een natuurgebied ligt, is overnachten verboden. Jammer, we hebben het er erg naar onze zin gehad.
keer op keer ingelegd omdat ze gratis zijn en die de plaats voor twee innemen omdat ze hun terrassen installeren..en ook voorwerpen plaatsen om de locatie te blokkeren... Heren, dames PARKEREN NIET CAMPEREN. Wanneer je geen vrije stops meer hebt, ben je de eerste die klaagt. Helaas zijn het de kampeerders met een “CZ” op het kenteken die zich zo gedragen.
Een ruimte die helaas permanent bezet wordt door enkele Scandinaviërs die ook twee plekken claimen voor hun camper en scooter. Ondanks het verbod staan er buiten tafels en stoelen opgesteld en wordt zondagochtend om 8.00 uur de luide elektriciteitsgenerator aangezet. Een plek zonder fatsoen, respect en wederzijdse overweging. Zonde, het zou zo mooi kunnen zijn.