@Bennie-K
Sitecode: 161923
Deze nieuwe CP bij een hazelnotenplantage is een aanrader voor mensen die van natuur, rust en ruimte houden. De plek is nog in ontwikkeling en luxe sanitaire voorzieningen zijn er niet. Wel is er een keurig toilet annex doucheruimte. Belangrijker vinden we het mooie uitzicht op de vruchtentuin, waar je ook mag wandelen. De mooie landelijke omgeving en de oosterse gastvrijheid maken deze CP compleet. De ingang: tussen 2 banken met vlaggetjes door.
Wat een mooi en ruim camperveld met vijver!! Op de fiets naar het sluizencomplex bij Sambeek en door het prachtige gebied van de Maasheggen. Of naar Overloon met ZooParc en Oorlogsmuseum. Op 2 km. afstand bevinden zich de Radioplassen, een heerlijk recreatiegebied, plus visvijvers. Het is hier voor elk wat wils.
De ruime camperplekken bevinden zich aan de rand van het terrein en geven een vrij uitzicht over o.a. een bloemenweide. Gelukkig géén slagbomen of hoge hekken en heggen. Prachtig schoon toiletgebouw en prima WiFi. De fietsknooppuntenroute loopt langs de camping.
Glooiende graanvelden rondom omzoomd door bossen. Vlakbij een lang fietspad op een voormalige spoorlijn. In de buurt is Lille Vildmose. In dit beschermde hoogveengebied leven o.a. wisenten, elanden en edelherten.
Bomenliefhebbers opgelet! Je kunt hier zomaar met de camper naast een mammoetboom staan. Zo lijkt je rijdende huis opeens een stuk kleiner geworden.
Ruim opgezette, prachtige plek aan de Weser voor tien campers. Netto supermarkt in Landesbergen: 2,5 km. Pizzeria bezorgt op CP.
Vlakbij begint het Abel Tasman Ontdekkingspad. Een prachtige wandeling door de natuur. Echt een aanrader!
Vriendelijk dorp, mooie omgeving.