• Camperlocaties

• tiktok

@BernardV

2020

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

één overnachting gehad 23-09-24. Een mooie plaats met uitzicht op de rein. douches en wc ook prima. Leuk restaurantje er bij. prima voor elkaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

17-07-2024 We hebben hier 2 nachten gestaan. Alles perfect voor elkaar. Wat wij wel jammer van het Trasimeo meer vonden dat het water echt niet schoon was en ook een vieze geur had. We stonden op plaats no 40 direct aan het meer. Sanitair perfect. Restaurant en broodjes service prima.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

02-07-24 hebben wij hier gestaan voor 1 overnachting. We zijn hier al vaker geweest voor een tussenstop ri Italië. Het blijft voor ons een perfecte locatie met goede stroomvoorziening en een super netjes en verzorgd sanitair. Wat ons betreft een echte aanrader. In het dorpje Endingen kan je ook heerlijk uit eten gaan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

06-07-2024 Prima camperplaats met goede voorzieningen. De douches zijn wel klein maar werking is goed. De Etna bezoeken op een E bike is te doen maar wel heel pittige tocht. Advies om de bus te nemen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Begin juli 1 nacht gestaan. Mooi uitzicht op de Etna ( die net op dat moment in uitbarsting was) Stroom voorziening prima, sanitair voldoet maar is wel aan vervanging toe. In dorp voldoende eet gelegenheden. Mooie plek als je van strand houdt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

We hebben hier begin juli 2 dagen gestaan, omdat wij aan het rondreizen zijn met de camper. Een leuke en typische Italiaanse camperplaats. We werden direct goed geholpen om de camper op de plek te zetten. Ook een leuk strand op loopafstand. Stroom en sanitair prima voor elkaar. Gezellig stadje Donnalucata op fiets afstand waar je heerlijk kunt eten. En het stadje Scicli is zeker een aanrader om te bezoeken op een e-bike.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

We hebben hier 07-04-23 één nacht gestaan. Een top locatie wat ons betreft. Ontvangst was prima, prachtige plaats aan riviertje gekregen. Eten en drinken kan je doen op terras bij de eigenaar. Even over de aflopende toerit, met onze camper van 6.50 lang geen enkel probleem. ( bij ons zeggen we altijd vaak bej te bange) Bernard Vogelzang

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Zeer ruime en verharde camperplaats en alles er om heen super netjes. Een mooi en gezellig fiets café erbij. Waar wij een paar lekkere vlaaien van hebben mee genomen naar huis.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Een prachtige camperplaats op loop en fiets afstand van Vianden. De planning was om hier één nacht te staan maar het zijn er 2 geworden. Sanitaire voorzieningen super netjes een zeer schoon. We gaan hier zeker in het voorjaar nog eens naar toe. 23 en 24-02-23 hier gestaan. Een tip voor goed restaurant in Vianden is Beim Hunn in Vianden.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Een prima camperplaats met zeer goede voorzieningen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Zeer nette en mooie camperplaats. vriendelijke gastvrouw, keurig nette verwarmde wc en douche. gezellige kantine. broodjes service.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Een keurige camperplaats gelegen tussen de wijnvelden. Nette en schone toiletten en douches. Een vriendelijke eigenaresse met een leuk koffie huis er bij met eigen gemaakte taarten. Wij hebben hier al 2x onze tussenstop gemaakt ri Italië. Zeker de moeite waard.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Mooie plek. Zeer vriendelijke eigenaar spreekt alleen Frans ( maakt het nog leuker) 50 mtr links rotsen strand, 150 mtr rechts zeer mooi kiezelstrand. croissantjes worden geregeld voor de komende ochtend. wat ons betreft een perfecte tussenstop. schoon sanitair en wasmachine aanwezig.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Mooie camperplaats, in een prachtige omgeving waar je mooie fiets routes hebt en op loop afstand van het prachtige Ootmarsum. We gaan zekernog een keer weer als de terrassen in Ootmarsum open zijn. Bernard en Femmy Vogelzang Staphorst.