@Bert-en-Greet
Een verrassend leuke camperplaats. De eigenaren zijn vriendelijk en hebben altijd tijd voor een praatje. Als gast hebben we kunnen ervaren hoe het boeren leven in Limburg is. Vanuit de camping een mooie fietstocht kunnen maken naar Maastricht. De plekken zijn ruim, sanitaire voorzieningen zijn goed en netjes.
Mooie camperplek voor ca. 22 campers. De plekken zijn dusdanig gesitueerd dat de tussenruimte niet al te breed zijn. Er zijn 12 plekken met een stroomvoorziening. De camperplaats bevindt zich op wijnboerderij met een goede keuken met diverse Duitse specialiteiten. Toen wij er overnachten waren alle 22 plekken om 15.00 uur bezet.
De plek en uitzicht is fantastisch, het sanitair is goed. Vriendelijke eigenaar. Rust veel broedende vogels.
Alles wat een sfeervolle camperplek moet hebben is hier aanwezig. Een oude watermolen met een idyllisch stromend beekje. En 's morgens ontwaken met een rondtrekkende herder met z'n schapen. Een Portugese familie beheert deze eetgelegenheid. Moeder werd gebeld om voor ons te koken, grote porties en een fantastische steak werd voor ons klaargemaakt. Een prachtige belevenis!