@BertStuij
- 2010
Echt een prima camperplaats. Alles is aanwezig, stroom, water en afvoer op je plek.. Vriendelijke beheerders. En het sanitair is super schoon. Wij hadden een plek in het midden dus heel de dag zon . Als je zon wil moet je dat bij de boekingen aangeven!
Wat een heerlijke plek is dit. Lekker relaxed voor mens en dier! Onze honden hebben de tijd van hun leven😁 Lieve Tess wij komen zeker weer langs! lieve groet Bert en Yvon en Bikkel en Bram
Wat kunnen mensen toch zeuren. Wij camperen al aardig lang en dit is toch wel een toppertje hoor. Voor 3.88 euro sta je hier 24 uur! Mooi geasfalteerd en bloemperken tussen de plekken. Bedankt gemeente!
de camping zelf is prima. wij hadden een mooie grote plek met uitzicht op het grote veld. sanitair goed in orde. omgeving is ook leuk! alleen het personeel zowel bij de receptie als in het restaurant is zeer onvriendelijk. jammer!
Prachtige plek mits je zelfvoorzienend bent. En dat zijn we dus al met al een prima plek. Je hebt wel levelers nodig ennn mooi weer😊
Slecht onderhouden plek. Veel zwerfafval. Het zag er al met al niet goed uit. Om even te parkeren prima maar wij zijn doorgereden.
Jammer, vandaag gesloten! Waarom??
De plek zelf is prima zeker als je aan de waterkant staat. De WiFi is ook dik in orde. 2 Minpunten: het is belachelijk dat je voor een hond 3 euro moet betalen. En het ziet hier werkelijk zwart van de muggen. Je kan met goed fatsoen niet buiten zitten!
wat een prachtige plek! en ook nog gratis stroom. het dorp is ook leuk en om de hoek is een supermarkt. bedankt gemeente!
Idd een prachtige plek! Wij hebben een aantal jaren geleden hier gestaan. Toen nog in handen van de vorige eigenaar. Heerlijk gewandeld langs de rivier en lekker gegeten. We gaan zeker een keer terug!
wij stonden helemaal achteraan en hadden een prachtige grote plek. bij aankomst werden we heel vriendelijk geholpen met inchecken. douche en toilet was heel schoon. ook de loosplek en wc stort is prima in orde. met 10 minuten sta je op het strand en 5 minuten verder midden in het centrum. ik zeg topplek!!
prachtige plek met een verzorgings zuil aan de andere kant van het zwembad. ik zou voor de plek 5 sterren gaan, ware het niet dat er hier heel veel ratten lopen 🙄
mooie plek bij een prachtig natuurgebied. heerlijk rustig hier. je kunt water tappen, lozen en toilet lege.
Prachtige cp met gratis stroom en water. Het was wel even zoeken omdat het een nieuwe locatie is. Maar verder uitstekend!!
mooie plek grenzend aan het bos. heerlijk voor mens en hond😉 sanitair is keurig schoon! zeker een aanrader!
prachtige locatie, alles is keurig onderhouden. vriendelijk ontvangst en kregen gelijk diverse tips mbt de omgeving! 1 klein puntje: veel lawaai van helikopters (legerplaats vlakbij)
Wij hebben hier 2 nachten gestaan met de camper en komen zeker terug! Heel vriendelijk ontvangen door Alex en Sandra. Het uitzicht is prachtig en het sanitair is ook netjes. Broodjesservice en als je geen zin hebt om te koken: Alex is een prima kok:-)
Mooie camping, midden in de natuur. Hele grote plaatsen met veel privacy. Door de Nederlandse eigenaren zijn we zeer vriendelijk ontvangen!
Prachtig plekje met een vriendelijk ontvangst. Het uitzicht is ook mooi! En de douche en toilet ziet er ook netjes uit. 1 nadeel: de camperplaats ligt naast de weg. Maar avonds heb je hier geen last van.
Prachtige camperplaats! Wij hebben hier 3 nachten gestaan en hebben met de hond heerlijk gewandeld in het bos aan de overkant van de weg. Ook fietsen kan hier prima! De eigenaren zijn heel aardig en behulpzaam. Vanwege de Corona konden we geen gebruik maken van het sanitair, dus daar kan ik niet over oordelen. Al met al dus een aanrader en wij gaan zeker nog een keer terug.
Mooi aangelegde camping met ruime plekken. Prachtig sanitair, zwembad, voetbalveldje en aan de rivier de mogelijkheid om de hond uit te laten. Wij hebben hier 1 nacht gestaan an 16 tot 17 mei voor 20 euro, 2 personen en 1 hond. De eigenaar spreekt goed Engels en is super vriendelijk.
10 en 11 mei 2018 zijn wij 2 nachten op deze voortreffelijke camping geweest. De plaatsen zijn lekker groot. Het personeel is heel vriendelijk en het sanitair is heel netjes en super schoon! Echt een aanrader als je de Pyreneeën in of uit gaat! En je kijkt rechtstreeks op de Pyreneeën!