@Bompi
- 2020
- Chausson 777
- 2022
- Ford
Ik begrijp de 3 vorige reviews helemaal niet, dit is een zeer verzorgde cp met proper sanitair en vriendelijke uitbater. Elektriciteit en water (=nieuw) te betalen naar wat je verbruikt, eerlijker kan niet. Wat kunnen sommige camperaars toch jammeren, ga dan op een camping met verward zwembad staan.
Vrij grote cp goed voor een overnachting op doortocht. Alles hiervoor aanwezig,lossen en laden van water. Vijver staat idd droog.
Mooie verzorgde cp met alle voorzieningen. Goede Wi-Fi zelfs om tv te kijken. Snackbar. Winkelcentrum en campingwinkel op 1600m.
15€/24u met parkeerticket, mooie ligging aan de Moezel, spijtig dat de zwanen en de ganzen hun behoeften naast je camper komen doen, het gevolg van eten geven door de camper eigenaars. Wanneer de gemeente het gras beter zou onderhouden dan komen de ganzen en zwanen er ook niet van eten. De suppermarkt is nu een fietshandel
Deze locatie heeft een uitstekende ligging aan de jachthaven, ruime plaatsen stroom en water in de prijs begrepen, prima uitval hoek voor mooie fietstochten, bakker om de hoek en lekker restaurant in het dorp op 500m. Sanitair is zeer net en dagelijks onderhouden, douche (tegen betaling) en wasmachine beschikbaar. Zeer goede wifi, afgesloten, verlicht terrein. Wij betaalden 18.80€ per nacht voor 2 pers. All-in.
Grote camping 4,5km gescheiden van het strand met duinen en bos. Broodjesservice, keuze van zon- of schaduwplaats. Eetgelegenheden, fietspad tot aan de Poolse grens. Niet goedkoop maar aanrader
Prima cp met alles wat je nodig hebt en ik betaalde 16€ voor 1 nacht, 2 pers. Gratis gebruik van toilet en service v d camper. Alles zeer netjes.
Mooie ligging aan verbindingskanaal, staanplaats aan het water 3€ extra, net sanitair, broodjes service, brasserie. Wandel- en fietsmogelijkheden. Bootverhuur.
Super camperplaats, alles mooi onderhouden zeer net sanitair, mooie fietsroutes vooral die naar Dokkum. Veel vissers onder de camperaars. Trein achteraan stoort niet.
Super nette CP met sanitair en klein winkeltje. Alles prima geregeld. Stroom tegen betaling 0,70€/kw en douche 0,50 €. Veel fiets- & wandelmogelijkheden. Zeer rustig.
Super lieve mensen die ons zelfs vlaai en koffie serveerden op dag 2.
Aangename camperplaats aan de Moezel waar men kan lozen en proper water kan nemen. Elektriciteit enkel op de plaatsen kort bij de ingang. 13€ +3€ voor stroom. Fijn om te fietsen. Bakker komt elke morgen en er is een klein voedingswinkeltje tegenover de CP.
Hier staat niets te lezen over camperplaats, een parking om de hond uit te laten en zijn behoefte te doen, baasje blijft in de auto
Fijne camperplaats aan een gezellige haven maar waar het soms zeer druk kan zijn,. WE van 1 mei stond de camperplaats zeer goed vol
Toffe plaats op het kerkplein met lozingspunt, water en elektriciteit voor 2 campers. Op maandag staat er een pizza kraam, tijdig gaan reserveren, ze worden vers gebakken
Maandag sluitingsdag
Sitecode: 19515
De waterkraan is buiten werking en de toiletput is verstopt, men kan er enkel grijs water kwijt. Camperparking wel langs drukke weg
Dit château zou overgenomen zijn door een andere familie, de camperplaats mag nog gebruikt worden en is ook een France pation plek. Prachtig uitzicht geen voorzieningen.
Rustige plaats met supermarkt vlakbij. Voorbije nacht luide muziek op skatepark vlakbij tot 1,30u 's nachts.
Mooie gedoogplaats zolang je de regels respecteer. Politie komt soms een kijkje nemen. Vlak bij Vera-plage (naaktstrand) Brood in het naburige tankstation, boodschappen in Consum op 4km in Vera. Buiten vuilnisbak geen andere voorzieningen.
Nette camperplaats aan 10€, waarschijnlijk omdat het sanitair nog niet klaar is. De Wi-Fi is niet sterk genoeg op tv te gebruiken. Stroom is 3€. Het leuke dorpje is vlakbij maar 's winters wat doods.
vriendelijke mensen, nette camperplaats, voorzieningen OK alleen de wifi is zwak. Wasmachine aan 4,5,€ wasmiddel incl. en de droogkast 3,5€ per beurt. stroom aan 5€/dag extra. er zijn veel slechtere plaatsten
Het is hier verboden voor campers
Propere plaats op mixte parking, goed op doorreis
Op deze parking van een auto verhuur bedrijf stond er geen enkele camper maar gelukkig konden we de service gebruiken voor water en lozen aan 5€. Geen aangename plaats om te staan.
leuke , verzorgde camperplaats.