@Booster
- 2019
- Giottiline T32
- 2010
Te duur, €27,50 zonder stroom, geen vlakke plaatsen, €6,50 extra voor stroom is belachelijk, restaurant zeer matig en duur, voor douchen nog eens €1,70 voor 3 min extra. Al met al teleurstellend.
Ook dit jaar weer een paar dagen bij Bart en Isabelle gestaan. Dit is en blijft een super mooie en vooral gezellige CP om een paar dagen te zijn. De gastvrijheid is magnifiek en als er iets is helpt Bart je. We hadden opnieuw een top verblijf!!
Nog nieuwe camperplaats bij de boer, midden in de natuur van de Achterhoek. Uitstekende uitgangsbasis voor fietstochten, oa in het Zwillbrock. De Camperplaats is prima verzorgd met stroom, toiletten, douches en wat je verder nog nodig hebt. we stonden er 3 nachten. De uitbaters zijn super enthousiast en horen graag tips voor mogelijke verbeteringen. Maar dat hebben ze niet echt nodig. Dit is echt een top plek.
Mooie rustige CP, bijna direct aan een prachtig strand. Alle voorzieningen zijn aanwezig en schoon. De douches zijn wat primitief maar met heerlijk warm water. De binnenplaats is gewoon leuk om te staan en iets totaal anders dan normaal. we stonden er 2 dagen met veel plezier.
Heerlijk verblijf met Vlaamse gastvriendelijkheid bij Franck en Martine. Goed bereikbaar ook al is het laatste stuk onverhard. Een hele mooie CP met bijna alle voorzieningen tegen kleine meerprijs. Maar dat is ok. De plaatsen hebben een fantastisch uitzicht.
We stonden hier 3 nachten. we werden opgewacht aan de weg door Denise, de eigenaresse. De CP is wat moeilijk te vinden. Denise is super vriendelijk en behulpzaam. Dit is een absolute aanrader voor wie van rust houdt en van kleinschaligheid. we komen hier graag nog eens terug.
Een super mini Camping voor een goede prijs met restaurant en terras. Sanitair is uitstekend. Zeer vriendelijke eigenaren. een aanrader voor iemand die het drukke Walcheren wil mijden.
Nieuwe eigenaren sinds jan 2021 die alles doen om het naar je zin te maken. Camping is facilitair ok, alleen nog wat weinig water punten. Sven en Sophie zorgen voor lekkere broodjes ‘s morgens maar wel ff op tijd bestellen. Het uitzicht op de camping is fantastisch. Wandelen en fietsen dat kun je er. We komen zeker nog eens terug.
Erg mooie Camping aan de rivier. Plaats mag je zelf bepalen. Helaas wil iedereen aan het water staan en hebben de broers niet echt een goed plan hiervoor. Een aanrader als er geen Duitse vakantie/feestdag is. De ene broer doet de Camping de andere is de kok. zorg dat je de juiste broer treft bij aankomst.
Leuke rustige camping gerund door vrijwilligers. Tarief per dag een beetje aan de hoge kant voor een stichting.