@Braafhart
- 2001
we hebben hier genoten!!! wat een heerlijk plekje,op een mooie groene,verstopte locatie! super verzorgd, en vriendelijke eigenaren, die iedereen een mooie ruime plaats bieden! wij komen zeker terug Huib en Ada
een paar dagen, genoten van deze mooie nieuwe camperplaats!! super,mooi gelegen in de natuur, met veel fiets routes! toilet en elctra 6 amp aanwezig, nog geen douche, of warm water, maar dat gaat zeker komen!! wij hebben genoten, en komen zeker terug Huib en Ada met onze Adria Twin
we hebben, hier 2 nachten gestaan!! wat een fijne plek,gewoon lekker in een natuur!! we hebben genoten, van de vogels, de eekhoorn,en het landschap wij komen zeker terug Huib en Ada met onze Adria Twin
super plek,zeer vriendelijke ontvangst, met lekkere koffie, veel informatie aanwezig,en super mooi,en schoon sanitair wij komen hier graag terug!! Huib en Ada met een Adria Twin
hier een paar dagen gestaan, wat een super plek!! alles is zeer verzorgd, een hele grote plek,heel verzorgd sanitair. en je kunt hier geweldig mooi fietsen voor ons een TOP locatie!! en komen graag nog eens terug!! Huib en Ada met een Adria Twin
hele mooie caperplaats, hele grote plekken,met mooi uitzicht op het platte land. we hebben genoten
wat een geweldige camperplaats wij gingen voor één nacht maar zijn toch langer gebleven, vriendelijke ontvangst, mooi sanitair, kortom superplek.
wat jammer dat mensen zo kunnen zeuren!!! grote rustige plaats,naast het dorp veel ruimte,met stoom,en water op je plek!! het lozen,gaat wat simpel maar is aanwezig. en inderdaad,er licht wat hout,opgeslagen, maar als je,je daar aan stoord,zet dan je camper,gaan de andere kant.
mooie plaats,achter een schuur, met mooi uitzicht! douche en wc,maar geen loos mogelijkhedeän, voor wc,en grijs water!! deze is 4 km verder op! aardige mensen en heerlijke wijn
mooie plaats, bij een kleine camping,zeer goed uitgerust, en super sanitair!! mooi wandel gebied,gelegen naast,een natuurbad!! er zijn goedkopere camperplaatsen,in de buurt,maar deze is voor iets meer geld,zeker een aanrader!!
hele mooie plek,midden, in de natuur!! alleen sani zuil!! maar superplaats!! maar in het restaurant, bij de plaats,moet je niet gaan eten!!! duur,!! smakeloos,!!! snitsel is een gekookte karbonade! met saus uit een pakje ik vertelde de mevrouw, dat ik het, niet lekker vond!!! het antwoord was!! dat is bij ons een snitsel !!! 2 wijntjes,en 1 biertje €52 00
mooie camperplaats, royale plaatsen,met uitzicht over het haventje, alles is hier aanwezig, goede vis stek,en heel veel fietsroutes wij hebben genoten,en komen zeker weer terug.
Wat een fijne plek 12 euro en 3 euro voor stroom welkomsbiertje inbegrepen. wij komen zeker terug. Mooie plek om met de fiets Xanten of kleef te bezoeken.
wat een fantastische plek, wij hebben hier een week gestaan, en hebben het prima naar onze zin gehad. Het is een goede plek om te vissen,er komt wel af en toe een straaljager over en dat hoor je goed,maar als je het niet erg vind sta je hier prima.
wat hebben wij genoten,een super mooie plek,heerlijk klein schalig,niet op een rijtje,zoals meeste camperplaatsen, wij komen hier zeker terug!!! Huib en Ada
wat hebben we hier genoten! midden in het bos,een super mooi aangelegde stelplatz,geweldig uitzicht,en heerlijk rustig,alles is hier perfect verzorgd!! een prachtig wandelgebied,en als toegift,een kneipp anlage de beheerder komt dagelijks langs,om een praatje te maken,en kan je veel informatie geven het is hier een klein paradijs voor rust zoekers. Huib en Ada uit Nederland
Wij vinden het een geweldig plekje, douche wc was en droger heerlijk rustig en vriendelijke havenmeester. Wij kwamen hier per ongeluk terecht,maar vonden het geweldig en we zijn drie dagen gebleven.
Wij hebben hier vier dagen gestaan met veel plezier, heel aardige mensen die hun uiterste best doen, heerlijk gefietst in deze prachtige omgeving. Jammer dat er geen put is voor het vuile water anders een tien, wij vinden het niet te duur voor wat je er voor krijgt.
wat een super mooie plek,heerlijk rustig in de natuur,leuk dorp met een paar goede restaurants fijn om te wandelen Huib en Ada
Wij vinden dit een hele mooie camperplaats,mischien niet echt een toplatz maar voor ons wel, wij stonden hier gratis omdat er niet contant afgerekend kon worden ivb met corona.
geweldige leuke camping, net nieuwe eigenaar,doen hun uiterste best, vriendelijke ontvangst mooie ruime plekken, ideaal om te vissen. terras aan het water. Wij komen zeker weer.
Wat een mooie plek, je loopt zo het bos in prachtig sanitair, heel vriendelijke eigenaren. Wij hebben hier van genoten en komen zeker nog eens terug
Wij zijn hier 3 nachten geweest wat een geweldige mooie verzorgde camperplaats; je wordt ontvangen met koffie,en een rondleiding en dan kun je al merken dat deze mensen heel veel plezier en energie er in hebben gestoken Hier vallt niéts aan op te merken er is echt overal aan gedacht en alles is heel erg schoon. Van ons krijgen ze een dikke 10
Inderdaad schitterend uitzicht, wel erg stil s'nachts. Eten is er prima.
Wat hebben wij genoten van jullie gastvrijheid , en geweldig mooie camperplaats wij kunnen nog wel meer zeggen maar hier zijn geen woorden voor.
Wij komen hier al jaren, de plek is geweldig, douche en toilet nu helemaal gesloten. Wij waren hier op 30-07-2017
Wat een geweldig mooie plek om te staan, toen wij kwamen was het vol ,maar de zeer vriendelijke haven meester regelde even een andere plek aan de waterkant,toppie! Erg mooi en schoon sanitair Pontje in de haven aanwezig voor mooie fietstochten,voor ons zeker een plek om weer terug te komen.
Wij hebben hier in februari 2016 gestaan op de camping was het te nat we mochten voor het pavaljoen staan, zeer vriendelijk geholpen komen zeker terug.