@Buut
- 2015
Heerlijke rustige ruime vlakke plek met fantastisch uitzicht. Schoon sanitair, lekker zwembadje, stroom, water en gastvrije, behulpzame en vriendelijke jonge Nederlandse eigenaars. Leuke plaatsjes in de directe omgeving. Echt even Zen geworden die drie dagen hier!
Sitecode: 20490
Mooe camping met alles erop en eraan. Helaas veel duurder dan aangegeven (zie foto) er was nog maar 1 toiletgebouw open en alle ‘attracties’ zoals zwembad en klimbos waren gesloten ook geen excursies meer vanaf 30-9. wel moo startpunt voor wandelen en fietsen
mooie schone rustige plek aan de rand van pittoresk dorpje
Prachtige camperplek in de natuur. Ruime plaatsen, vriendelijke beheerder, mooi uitzicht, super mooi en schoon sanitair, wandelroutes in de buurt. 32.- voor 2 pers en een camper per nacht, komt nog 6,- belasting bij en voor de hond nog 4 -. Oostenrijkse grundlichheit en prijs!
Alles d’r op en d’r aan. schoon en verzorgd. Lekker restaurant en mooi strand! zeer vriendelijke eigenaren!
fantastische camping, alles erop en eraan, met zwembad, dichtbij strand en leuk stadje en de schoonste die we tot nu toe hebben gehad. zeer aan te bevelen. Met acsi 23,- p.n. voor camper, 2 pers en hond.
Mooie plek direct aan het meer. vriendelijke eigenaars, prima sanitair, rustig en schoon, lekker zwemmen. lakeside1 ligt naast een restaurant, wij stonden op lakeside2, afgelegen maar prachtig! lekkere huiswijn en goede wifi all inclusive voor 14 euro per nacht
Wat een prachtplek aan het meer! geliefd vis,- en wandelgebied van de lokale bevolkingen dat is te begrijpen. Schitterende vegetatie en uitgestrekt natuurgebied. Geen voorzieningen behalve afvalcontainers.
Zeer mooie plek, onzettende aardige en behulpzame eigenaar, spreekt Engels en Duits. 5 km van leuk dorp met heerlijke restaurantjes die open zijn ! wij komen zeker terug.
Nog niet helemaal af, maar toch 5 sterren! Allerhartelijkst ontvangst. waanzinnig mooi uitzicht op de vallei vanuit een heerlijk zwembad. Prima sanitair, ruime plek, veel tips, gratis lift van Mark naar startpunt van wandeling, vers brood, gratis eigengemaakt jam, mooie dorpjes in de buurt. Geen massatoerisme maar Italië op z’n best! Als alles klaar is, is dit zonder meer een toplocatie! Een aanrader dus! .Bedankt en veel succes Mark en Liesbeth!
Geweldige CP. We zijn hier 3 nachten gebleven. 15 euro per nacht all inclusive! Hartelijkst welkom met fles wijn. gebak en fruit. Ruime plekken, leuk terras, heerlijk eten, ijsvogels boven de rivier (kan je ook in zwemmen als je van koud water houdt 😁), prima sanitair, gratis wassen. Naar Blagaj 2 km te voet, maar Mostar 10 km met de camper (gratis P bij universiteit). Super vriendelijke mensen ! Echte aanrader! wij komen hier zeker terug!
prachtig plekje op grasveld voor de boerderij. wij hadden het rijk alleen en hebben genoten van de gastvrijheid. drinkwater met een pomp, schoon sanitair en goede WiFi op gasten terras. Eigenaars spreken Engels en Nederlands en zijn zeer behulpzaam. Lekkere kaas, verse eieren en wijn gekocht. Kregen bij vertrek nog onbespoten groente mee! super!
Wij hebben hier 3 nachten gestaan. Een klein paradijsje! Alles aanwezig wat je nodig hebt voor een fijne vakantie/overnachting: Hartelijke ontvangst, ruime plekken, buitenkeuken waar regelmatig een lekkere hap wordt geserveerd, een koelkast met bier, wijn, ijs etc, super schoon sanitair, hangmatten, fruit en een moestuin ook voor de gasten, super vriendelijke en behulpzame eigenaars. Echt een aanrader!
Eigenlijk een 5 sterren voor de gastvrijheid, de ruime plekken, de rust, de omgeving ( vlakbij Zittau, Polen en Tsjechië). Zeer hartelijke ontvangst. André doet er alles aan om het je naar de zin te maken! toch maar 4 sterren omdat het sanitair nog in aanbouw is ( volgend jaar klaar!) en de WiFi hapert. Maar ongetwijfeld een aanrader; een camperplek met de charme en voorzieningen van een camping voor maar 17,50 all in!
rustige plek, zeer vriendelijk personeel, kaartsysteem werkt perfect, sanitair ruim en schoon, mooie wandelingen rond de kumerwowersee. echt de moeite waard om nog eens terug te komen als het niet regent!
Zeer vriendelijke behulpzame eigenaar , grote plek, schoon sanitair, warm welkom met salami en wijn. Flexibele in en uitcheck. Aan doorgaande weg maar weinig geluidshinder in voor seizoen, aanrader voor tussenstop.