@California-Henk
fijne camping, ruime plaatsen en prima sanitair! we hebben een lekkere Aperol Spritz in het barretje gedronken en elke ochtend broodjes besteld. Het zwembad was helaas al dicht, laagseizoen. Met de fiets naar Pesaro en zelfs Fano is prima te doen (overdag) en ook de andere kant op gaat goed. En daar is van alles te doen, een aanrader!
nieuwe air de camping car, met veel plekken. Loosplaats voor grijs water en WC en waterinname. Allemaal keurig. Op loopafstand van Chinon, met vele restaurantjes en een prachtig stadje. bezoek ook vooral het kasteel, is de moeite waard, en uiteraard de vele domaines, met heerlijke wijn!
rustige plaats naast de rivier en vlakbij strand/zee. wij stonden er als enige camper. Barretje vlakbij. Mooie wandelpaden vlakbij. Er was weliswaar een watertappunt maar die deed het niet. Verder een heerlijke nacht gehad.
plek is prachtig, maar stroomt al snel vol met auto’s. wij stonden er op zaterdagavond en dat was minder geslaagd, veel jongeren met harde muziek en heel vroeg in de ochtend (5u) vissers die hun auto komen parkeren. wel mooi uitzicht op zee, en wandelen met de hond langs het strand.
toch wel een superplekje, heerlijk rustig, aan rivier, mooie vlakke bodem, makkelijk te bereiken, en het eten was prima! wij stonden er alleen, stoeltjes naar buiten en lekker in het zonnetje gezeten na een overheerlijke lunch.