@Camper-323
is 5 sterren echt het maximum?? we hadden er graag 7 van gemaakt! Erg gastvrij ontvangen en wat een prachtige camperplaats, in alles terug te zien!! wij camperen al jaren maar deze staat hoog in ons lijstje en één waar we graag nog eens terug zouden komen! Deze camperplaats is echt een aanrader!
Prachtige, rustige camping aan de Sauer. erg schoon sanitair! 1 nachtje wat luidruchtige buren gehad... Eigenaar bood zijn excuses aan omdat hij dit zelf ook erg vervelend vond en niet wist dat er zoveel personen kwamen. Kregen daarbij een korting. Erg netjes opgelost!! Veel gewandeld, de Teufelsschlucht in Irrel en van Echternach naar Berdorf, prachtige omgeving! Ondanks niet zo'n goede WiFi achteraan is deze camping echt een aanrader!!
Vier jaar geleden al eens hier geweest, een prachtige camperplaats/camping. Dit keer een erg mooi plekje op de boerderijcamping. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Erg mooi en schoon sanitair, en op fietsafstand van Valkenburg en Maastricht. Zeker een aanrader 👍