@Camper74
Vriendelijke uitbater en op het eerste gezicht is de camping mooi met een prachtig uitzicht op de zee. Er komt een vieze lucht vanaf de zee doordat er enkele meters van het strandje riolering wordt geloosd!! Zwemmen in de zee hier bij de camping is onverantwoord! De douches en toiletten zijn gedateerd het kleine stadje is in verval en is verschrikkelijk. Wij gaan na 1 nacht gauw weer verder.
Massa is kassa camping. Sfeerloze ongezellige plekken waar veel gasten staan met zonneschermen waar je tegen aankijkt. Duingebied is mooi, strand relatief dichtbij waar honderden campers naast elkaar op het strand staan om een dagje te vertoeven. Zelfs touringcars sjezen over het strand. Sanitair van de camping is mooi. Vuilnis puilt uit en personeel komt ongemotiveerd over. Camping absoluut geen aanrader! Camping vlakbij op vaste land beter.
Heerlijke rustige en groene hondvriendelijke camping met zeer ruime plekken met zowel zon als schaduw. Vriendelijke eigenaar. Goede faciliteiten wasmachine, droger en net sanitair. Douchen met pasje. In de verte hoor je de weg maar zeker niet storend. Heerlijk tot rust komen hier!
Prima camping in een rustige groene omgeving vlakbij een kleine haven met wat zit en drinkgelegenheden. Leuke wandelroutes in de buurt. Honden welkom hier. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaresse. Sanitair gedateerd maar schoon.