@Caroline-en-Arie
Deze camping is helaas definitief gesloten. wij hebben er 2 jaar geleden met plezier gestaan.
Prachtige camperplaats aan de rivier de Neckar. Op loop afstand van het gezellige dorpje met voldoende en lekkere eet/koffie/ijs gelegenheden. Aan de overzijde ligt een prachtig fietspad naar Heidelberg en de andere kant op, dus NIET langs de weg. Water tappen gaat met muntjes die je tussen 18.00 en 20.00 kan kopen in het restaurant. Tevens betalen voor je camperplaats. Cassete lozen en grijswater is goed te doen. Veel plezier
Prima plek voor de nacht. Wel langsrijdend verkeer maar daar hebben wij geen last van. Ook nog nooit hangjongeren meegemaakt in het park. mooi uitzicht en je kan een leuk rondje wandelen rondom park en kasteel naar een kapelletje. Wij staan hier al jaren als we op familiebezoek zijn.
schitterende camperplaats. Mooie plekken aan een riviertje
het is een mooie rustige camping. Wel een paar nachten veel geblaf gehad van honden. Grote ruime plaatsen, sanitair is gedateerd maar wel schoon. Wij betaalden €29,22 dus iets meer dan op de site staat
Hier heerlijk 2 nachten gestaan. lekker rustig en prima vertier op de fiets naar Viareggio. Sanitair is prima en ruim. 1e avond koud water douchen en de 2e avond was het heerlijk warm.
wat een leuke en gezellige camping. Bij aankomst een heerlijk wijntje gekregen en donderdagavond een top diner gegeten. Sanitair schoon 1 minpuntje is het 2e veldje waar wij stonden. weinig tot geen uitzicht met allemaal campers dicht op elkaar. De luifel kon nauwelijks uit. 2 dagen gefietst, goed te doen langs de rivier naar Pisa en Lucca.
Deze camping/camperplaats is nog in aanbouw. Groot hek eromheen. Alles gesloten
hele mooie en fijne camperplaats wij hebben hier 3 dagen genoten sanitair is schoon en vriendelijke mensen een echte aanrader
Goede overnachtingsplaats voor als je op doorreis bent. Wij stonden er alleen, geen overlast maar wel veel afval.
Een echte wintercamping naast skilift, goede faciliteiten, goede WiFi €1 per dag, in voorjaar rustig op de camping, mooi wandelroutes vanaf de camping.
Mooie ruime plaatsen met schone voorzieningen, temidden van schitterend natuurgebied, mooie fiets en wandelroutes.