@Carrl

Mercedes
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 6 uur geleden

Jammer dat aan deze Gemeentelijke Camping zoweinig onderhoud is gepleegd,wat overigens geen eletsel is omhier te staan, wat voorzieningen betreft is door andere bezoekers alles gezegd. opmerking over Alcatras vind ik een goeie. voor bezoek Porto uitstekend vertrekpunt met bus lijn 9016. Veel Plezier BI-CAMPED VOF

Een locatie beoordeeldongeveer 7 uur geleden

idd. fijne goed verzorgde CP, met bus lijn 4 naar de prachtige en indrukwekkende Cathedraal voor €1 pp. hier ook een prachtig winkelcentrum. Veel plezier BI-CAMPER

Een locatie beoordeeld18 dagen geleden

idd. camping is niets mis mee, wel erg oud en mist onderhoud. Verharde camperplaatsen met zuil met water, stroom en wasbak zijn ideaal . Sanitair is oud maar schoon, douches warm. Bezoek Lissabon bus 714 en Sinta, aanrader schitterde paleizen van de Mooren, bus 750 daarna vanaf Benfica trein naar Sinta.

Een locatie beoordeeld23 dagen geleden

prima plek bijna in hart van mooie stad, 20 min.lopen naar centrum. Op dit moment half vol.

Een locatie beoordeeld24 dagen geleden

Camping is in opbouw, waarschijnlijk overgenomen door Yellow Village. De camperplaatsen is een zooi. alleen hoofdgebouw sanitair is in orde. Restaurant is geen aanrader!!