@Carthago-Two

2008

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Goed onderhouden grindterrein Geen storten nodig Schone toiletten Ook geschikt voor grote campers Prachtig uitzicht 400 NOK/nacht met elektriciteit Helaas moet je wel even bellen, anders heb je de code voor de toiletten niet en komt er pas na 17.00 uur iemand langs om de kosten te innen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Zeer vriendelijk personeel/telefoniste. Ik trek geld af omdat het gras niet gemaaid was en de douches maar 4 minuten werken, dus ik moest twee douchemunten kopen voor de 1 minuut die ik nodig had vanwege mijn lange haar. Het sanitair is erg gedateerd. Prachtig uitzicht, goed ingedeeld, wasmachine en droger > geweldig. Dichtbij de Skylift, ongeveer 5,5 km van Olden. Taxi = ramp, bus = geweldig - maar rijdt maar 3 keer per dag.

Sitecode: 20059

Eenvoudige en schone accommodatie met een prachtig uitzicht. Rustig. Geen eten, geen extra service, NOK 495 per nacht. Prachtige wandelpaden omhoog en omlaag.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Het krijgt de derde ster omdat verwacht wordt dat het beter is bij droog weer. De meeste van onze kampeerplaatsen waren onbruikbaar omdat ze nat waren. Wij wilden geen douches met gordijnen gebruiken. Zeer hoge en winderige locatie, de 3 km naar het centrum zijn steil bergafwaarts, langs de weg. over het algemeen geen mooi uiterlijk, maar het uitzicht is mooi

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Geen luxe voorzieningen, maar fatsoenlijk in mei 2025. HEEL vriendelijk personeel. We hadden NOK nodig voor de douche! Erg stil. Elektriciteit beschikbaar. Onze conclusie: prima voor een overnachting, maar de prijs/kwaliteitverhouding zou iets beter kunnen.