@ChristianeP
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2015
- Hymer ML-T 580
- 2019
Op zich een prachtige plek. Waren hier op 29-12-2020. Maar ook parkeren met de stacaravan werd door een aardige politieman verboden. Uit beleefdheid mochten we daar de nacht doorbrengen en reden toen, net als de andere kampeerders, de volgende ochtend door. Wat jammer, ik had hier graag langer willen blijven.
Helaas zijn er campers / vanlife die bij afwezigheid hun plek reserveren met stoelen, planten ed. Zie afbeelding. Het is ook een gratis parkeerplaats. De 5 sterren worden alleen gegeven voor de geweldige locatie en dat hier zelfs een douche is geïnstalleerd en je het afval kunt weggooien.
Er is hier geen parkeerplaats meer. Alleen parkeergelegenheid voor auto's en vrachtwagens. Jammer!
Hoe mooi de plek ook is ... helaas wordt het geruïneerd door rellen met jongeren op bromfietsen. Het is jammer van de prachtige plek. We voelden ons lastiggevallen en bedreigd en belden de politie. Het probleem is al bekend.
SP zonder bediening, de bakker komt 's ochtends,' s avonds wordt € 5 opgehaald. Afvalverwijdering aanwezig, in de late avond reden verschillende bestelauto's met Poolse kentekenplaten de SP op en parkeerden ze in een parkeerhoek aan het einde van de SP. Fiets- en wandelpaden zijn beschikbaar en het meer is niet ver van de SP. Oké voor één nacht. Overdag is parkeren gratis.
Een zeer gezellige en gezellige camping. Heel proper van de sanitaire voorzieningen tot de natuurlijke zwemvijver tot de vuilophaal. Daar is een tentenveld en een parkeerplaats voor campers met en zonder caravans. Daar is aan- en afvoer aanwezig. Ik zal terug komen.
We zijn absoluut enthousiast over de gratis parkeerplaats. Met dank aan de gemeenschap. Een V + E is beschikbaar. Je kunt er hele leuke fietstochten maken. Supermarkten zijn binnen 500 meter. Een buitenzwembad direct voor de deur. Momenteel moet er echter een kaartje worden verkregen. De SAT-ontvangst werkt gedeeltelijk.
Helaas misbruikt. Op de daarvoor bestemde parkeerplaats stonden containers en 1 vrachtwagen van de gemeente. Er tegenover staat een grote bouwplaats.
Waren hier op 13.05.20. De plaats was nog steeds gesloten.