@Cindy88
Heel mooie en rustige camping,eigenaars heel vriendelijk. mooie wandelroutes en aan de ingang liggen folders om dingen te bezoeken. Doe zeker het openluchtmuseum!
heel goede camping! kwamen hier toe om 19u en door de Corona was alles volzet MAAR de vriendelijke vrouw deed er alles aan om ons een plaats te geven voor 2 nachten. en die 2 nachten waren dan nog aan het water. wifi is niet goedkoop, voor 24u 10 euro. toilet en douches proper.
heel slechte camping. we betalen 72,50euro voor 2 nachten met electriciteit. en de vrouw achter de receptie was ver van vriendelijk. douches en toiletten zijn bijna allemaal gesloten wegens de Corona. voor je water betaal je ook nog eens 2 euro extra en voor de wifi betaal je ook nog eend apart. veel te dure camping voor het gene wat je krijgt
hier kun je niet meer staan! deze camperplaats bestaat niet meerdere
Sitecode: 22082
als je hier met caravan ben met auto is dit oké maar met mobilhome is dit een ramp, er is niets te doen in de omgeving. Normaal kon je vissen maar omdat ze daar aan het verbouwen was dit niet mogelijk. we hadden wel een mooie staanplaats,maar voor 45 euro per nacht mag dit wel