@Deoranjecamper
- 2022
wij staan hier nu en kan me echt niet vinden in sommige reacties . alles is top geregeld mooi sanitair. nu 3 uur ‘s nachts en geen geluid van jeugd! en ja als dat er wel is weetje dat je dat kan verwachten in dit gebied. tja de dennennaalden als er even wind komt valt dat nou eenmaal na beneden dan kunnen ze hele dag schoonmaken niet te doen op zo grote camping.leuke speel plekken voor de kinderen . komen zeker terug en gaan morgen bij boeken
mooie verzorgde camping alleen wel mega duur voor een nacht 128
prachtige plek met privé strand. super lieve dames die je enthousiast verwelkomen. camping winkel tot laat open super fijn. nieuwe douches zijn prachtig
camping voldoet echt niet zoals de foto’s wat een vreselijke plek.mevrouw achter de balie is en valt niet mee te praten als je wat wilt vragen wij vroegen waarom wij 49,50 moest de betalen en de buurman 20 en de andere 32,50 word je voor van alles uit gemaakt meerdere kampeerders zijn ‘s morgens vroeg vertrokken omdat deze plek ellende is .
prima camping alles wat je nodig hebt eigenaar super aardig !!! heerlijk gegeten bij het restaurant wat wij overigens totaal niet duur vonden 45 euro waren wij met 4 personen klaar en allemaal 2 x drinken . kom zeker als we in de buurt zijn terug
prima camping twee dagen gestaan alles wat je nodig hebt is er .. van het bouwen aan het hotel zeker geen overlast ervaren ze waren aan werk maar ja dan moet je ergens anders staan … drie dames douches en drie heren douches allemaal prima en netjes .
super leuke plek en vriendelijk onthaal !! wij hebben er genoten alles wat je nodig hebt was er
prima camping ziet er keurig uit denk dat je er nog wel iets veel mooiers van kan maken. de meneer super aardig !! douches prima je kan tenminste lekker warm douchen de muziek geen probleem gevonden anders was het wel heel stil op het park en in de camper hoorde je er niks van ! als we na Hongarije terug gaan kom ik zeker hier nog is langs !
wat zijn deze mensen gastvrij! absolute aanrader als je in de buurt bent wij verloren onze Apple Watch en ze hebben alles gedaan om hem te vinden hebben iemand laten komen die professioneel duikt . jou probleem is hun probleem tip doe de rond vaart vanaf de camping je komt prachtige plekken tegen die je anders niet ziet . als we ooit weer naar Montenegro komen gaan we zeker naar hun terug .
leuke camping voor doorreis wel rommelig . personeel achter de receptie top ! heel makkelijk om in te checken . man van het restaurant is een chagrijn kan geen spatje vriendelijkheid van af. ze collega daar in tegen spreekt elke taal en doet veel moeite . pas aub op op het gras voor je weet heb je je hele camper vol mieren zitten wat een drama !!
vreselijk duur voor een nachtje kwamen laat op de avond aan , sanitair was te smerig om te douchen en stonk ontzettend hard . zou dit niet gauw boeken . niet de moeite waard voor als je op door reis bent
geen idee wat ik hier van moet vinden voelde ons niet echt welkom en heel veel apart volk wat er stond allemaal aan het zuipen het leek wel een achter buurt erg jammer want is een mooie locatie
super lieve mensen ! hadden gelukkig nog een plekje vrij vanwege de paasdagen en tevens ook een super leuk presentje gehad voor de deur eieren en 3 chocolade paashazen. mooie en schone douches en wc’s ook erg ruim. indrukwekkend om te zien hoe deze plek is getroffen door de heftige overstroming 2 jaar geleden het is overal als je gaat wandelen nog heel goed te zien. zou zeker hier nog is terug gaan
afgelopen nacht hier gestaan met twee kinderen was prima te doen voor de overnachting . overlast van de door gaande weg viel heel erg mee . geen rommel niks alles was netjes de wc’s waren schoon douche kon je niet gebruiken in de winter .
slecht staat open maar is gewoon gesloten nergens iemand te bekennen