@Dronevlieger
- 1996
geweldig genoten tijdens ons verblijf.
eigenlijk verdient deze plaats geen sterren. Helemaal geen uitzicht en een toegang voor een bouwplaats. Ook op zondagavond werd er gecontroleerd en moesten we bijna 12 euro betalen aan een medewerker van de gemeente. Hierbij ons ongenoegen kenbaar gemaakt over deze situatie bij een historisch mooie stad. Of er iets aan gedaan wordt ??? Ook een foto geplaatst van het uitzicht.
Precies wat een Camperaar nodig heeft. Gratis overnachten en verder niks. We zijn toch zelfvoorzienend.
Mooie Camperplaats met vriendelijke eigenaren die goed werk doen en daar enthousiast over kunnen vertellen. Heerlijke vlaai met koffie gekregen.
vriendelijke ontvangst. goede douche met ruim voldoende warm water. alleen wat takken die laag hangen en langs de camper gaan. Prijs voor een nacht was € 21,50 als SVR-lid.
prettige cp met afgescheide plaatsen. netjes sanitair en vriendelijke gastvrouw
Prima cp om na de file rondom Hamburg uit te rusten. Jammer dat we al gegeten hadden, maar toch een lekker bakje koffie op. Vriendelijk ontvangst.
super ontvangen met koffie en koek. heerlijk rustig en geweldig uitzicht over de weilanden.
De plaatsen zijn op gras en stroom via andere camper en door gelust.
Prima plekje. Lekker rustig, geen last van doorgaande weg.
Geweldige plaats. Heerlijk gegeten met vriendelijk personeel.