@Eric.
Wat een heerlijke CP! Rustig om te staan en een heerlijk gebied om lekker te fietsen. and last but not least...........Je kan er heerlijk eten. Een absolute aanrader.
Als je rustig wilt staan en aan het Ems fietspad dan moet je hier zijn. Sinds oktober is er een nieuwe eigenaar die weer bezig is de CP een nieuw leven in te blazen. Er is stroom water, een wc en een douche komt er aan en je kan er grijs water en je wc lozen. Omdat ze nog flink druk zijn met het verbouwen van hun woonhuis en restaurant oogt het wat rommelig maar wij hebben er heerlijk gestaan. Ook de ontvangst was bijzonder vriendelijk
prima CP voor als je echt Tsjechisch wilt staan. Douche primitivo zoals de eigenaar zei maar prima te doen. water beschikbaar en legen chemisch toilet mogelijk. toiletruimte in gemeenschappelijke ruimte en echt schoon. Centrum op loopafstand en op de CP sta je heerlijk rustig. echt een TOPPLEK.
Mooie CP om wemeldinge en omgeving te bezoeken. Heel vriendelijke ontvangst met maar liefst 4 eitjes die ik cadeau kreeg. Sanitair basic maar schoon en verder alles aanwezig wat je nodig hebt. Helaas mogen er slechts 3 campers staan terwijl er ruimschoots plek is voor meer dan het dubbele.
Prachtige plaatsen midden in het Bovensbos. ideaal om te wandelen en te fietsen. heerlijk rustig en hele goede faciliteiten. TOP plek.
Prachtige plaatsen en mooie wandeling en fiets routes, ook naar België!!! één ster minder i.v.m de drukke verkeersweg.
bijzonder aangename rustige plek met ruime plaatsen. Erg aardige beheerders. Er staan zelfs verse eitjes klaar om te pakken.