@Fabiopeck
- Gezin met kinderen (12+)
Een zeer rustige camping met een prachtig uitzicht over de vallei, voorzien van alle gemakken. De plaatsen zijn voorzien van elektriciteit en drinkwater. Ongeveer 10 plaatsen, één herentoilet en één damestoilet, twee herendouches en één damesdouche. Een restaurant met goede gerechten bedient zowel de camping als de kamers. Er is een supermarkt in het dorp en een supermarkt is te vinden in St. Lorenzen (ongeveer 3,6 km). Een goed startpunt voor wandelingen. Het dorp en de vallei zijn extreem rustig en er is weinig verkeer.
Zeer rustige plaats, ruimtes verdeeld in standplaatsen, afvalstortplaatsen, niet-drinkbaar water. Het is niet duidelijk of de elektrische verbinding (betaald met munten) werkt en wat de tarieven zijn
Augustus 2018. Plaats met een prachtig uitzicht op het Keem-strand, mogelijkheid om openbare toiletten te gebruiken die de hele nacht open zijn. Aan het begin van de paden naar Achill Head. Locatie een beetje winderig maar erg rustig.
Rustige camping op slechts een paar minuten lopen van het kasteel, ruime plaatsen, sanitaire voorzieningen een beetje gedateerd, maar schoon. Bar en fietsverhuur ter plaatse. Grenzend aan een groot groen park, met rugbyvelden, voetbal beschikbaar. Met een busje betaalden we £ 30 per dag voor 3 personen inclusief elektriciteit. Uitstekende pubs in de buurt. Aanbevolen Cricketeers met een uitstekende keuken.
Sitecode: 12061
zeer rustige plaats € 11 voor de nacht met elektrische aansluiting. Prachtig uitzicht op de vallei, in de buurt van wandelpaden en downhill-route
Het is de parkeerplaats van het café, er is een vuilcontainer, geen andere faciliteiten. Leuke overnachting, eten kan in de pub tot 21:00.
Niet de belangrijkste parkeerterrein, het is het Parkeerterrein in de buurt van het hotel, er zijn plaatsen voor bestelwagens, campers in de buurt van het toilet.'s Nachts gratis tot 08:00.
Met 20 euro mogelijkheid van een eigen badkamer met douche (slechts 12 beschikbaar) in de buurt van groot restaurant en ambachtelijke brouwerij. Geen laden en lossen van het water
Mooie en rustige plek, dicht bij het strand. Openbaar toilet beschikbaar. Geen andere faciliteiten
De parkeerplaats ligt dicht bij de stadsmuren, mooie stad en het is een prachtige tussenstop (ook om te eten). We stonden daar in augustus 2015. Die nacht was de hoogte barrière niet goed gesloten om 22.30 uur.