@Froeschli
- Hobby Toskana
Sitecode: 19697
Het zoete water is enigszins “verborgen”. Til het bovenste deel van de “blauwe” kolom op. Dan kom je bij de drinkwaterkraan.
Parkeerplaatsen oké. Sanitaire voorzieningen - veel te weinig. Hygiëne oké. Betalen met kaart niet mogelijk. Wij geven de voorkeur aan de parkeerplaats in Tegel. ook al zijn de ritten naar de stad langer
We verbleven hier voor 3 nachten begin september. Naast ons slechts 2 andere Womo's. Super goed. Strand bijna voor onszelf. De faciliteiten zijn eenvoudig en zo-zo onderhouden. Het restaurant was al gesloten. Let op, je hebt minimaal één fiets nodig om bij de dichtstbijzijnde winkel te komen. Perfect om 3 dagen in alle rust te ontspannen.
Mooie locatie met uitzicht op de Rijn en Rüdesheim. Bahn luid gedurende de dag, stil 's nachts. Minder dan 5 minuten fietsen naar de veerboot, nog eens 3 naar Bingen. Heerlijk om 's avonds voor de Womo te zitten met uitzicht op de Rijn en Rüdesheim. Zeer goed gelegen voor 2 dagen sightseeing en rondleidingen.
Mooie goed verzorgde plek. Geldautomaat waarschijnlijk op de lange termijn defect. Contant geld wordt 's ochtends opgehaald bij de zeer vriendelijke groundskeeper. De nacht was stil.
Sitecode: 20728
Zeer vriendelijke eigenaar. Spreekt Duits. Douche golft meer dan het doet. Toilet en douche kunnen beter worden onderhouden. We hebben afgezien van het toilet en de WoMo gebruikt. De hond van de blaffende buurman is er nog steeds. Goed Italiaans om de hoek. 2 min. Verder Hotel Frydl met een zeer goede lokale keuken. Aanbevolen. Naar het centrum van Praag ongeveer 30 minuten met de bus en de metro. Naar het kasteel + 10min.
Rustige plaats. Betaal in het zwembad 's nachts ticket. Toilet en douche in het zwembad kunnen worden gedeeld van 9-19 uur. In de ochtend zijn er gebakken broodjes om te kopen of u kunt er ontbijten. Afvalcontainers waren overbelast.
Goede locatie voor uitstapjes naar Milaan. Met de trein en metro 20 naar het centrum. Naar de trein 10 minuten te voet, de zeer vriendelijke eigenaar heeft ons met de shuttlebus gereden. Elektriciteit was inbegrepen in de kosten van € 25. Sanitaire voorzieningen schoon, maar zeer eenvoudig. Wifi beschikbaar.