@GHdeWind
- 2023
weer zo’n pareltje midden in het centrum. Goed aangelegd en van alle gemakken voor zien.
Fijne camperplek. Verharde ondergrond, water en afvoer grondwater, toilet legen. Gratis wifi en stroom bij de prijs in. Voor deze periode niet duur 1 nacht 2 personen €7,64 all in. Goede tussen stop vanaf San Sebastián terug naar Nederland. Een plek om terug te komen.
Hele goede plek, zeer attente en behulpzame eigenaar. Zeer vriendelijk komen er zeker terug. Bedankt voor de hulp.
Door de vele regen was het een beetje drassig. De eerste 7 meter ging goed maar toen!!!!!! Tot aan de Assen in de drek vast, niet voor of achteruit te krijgen. Met hulp van de eigenaar toch losgekomen en nu op een verhard stuk gezet. Jammer want de plek is goed en de eigenaar uiterst behulpzaam en vriendelijk. Bij wat betere omstandigheden zeker een plek om op terug te komen. €13 incl stroom en super vriendelijk.
Goede plek voor één nacht als je op doorreis bent van of naar Spanje bijvoorbeeld. Zorg dat je optijd bent want vol is vol. Nette plek met stroom en grijs water afvoerleiding en vers water. Echte doorreis plek.
wij hebben hier één nacht gestaan op doorreis naar Spanje. Hele mooie plek, schaduwrijk, ruimeplaatsen, met stroom en een servicepunt voor lozen grijswater en vullen drink water. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Als het je eerste keer is bij een camping-car park betaal je eenmalig € 5 voor een card die je op iedere andere camping-car park kunt gebruiken voor het in en uitrijden en betalen. Er zijn veel meer van deze parkings in Frankrijk.
Wat veel negatief commentaar. wij staan hier een maand voor €575 incl. stroom water op de plek. Goed restaurant en bar met prijzen waar we in NL nog wat van kunnen leren. Schone nieuwe toilet gebouwen met goede douches. Medewerkers die aardig, behulpzaam en vriendelijke jk zijn. Een echt aanrader voor een ieder. En bedenk wel je bent niet thuis maar in Spanje. Dus niet meer zo zwieren want dan kun je maar beter thuis blijven.
we hebben hier in twee weken zes nachten gestaan I.v.m. een bezoek en operatie in de Augenklinik Ahaus. prima plaats vlakbij het gezellige centrum. Genoten van het leuke stadje Ahaus. Een aanrader.
Wat een goede camperplek. ontvangst was hartelijk, de beheerder spreekt Nederlands. Plek mag je zelf kiezen. De prijs/kwaliteit is uitstekend per nacht € 20,00 all in. Goede sanitaire voorzieningen. Perfecte uitval basis voor mooie fietstochten naar Bernkastel-Kuez, maar ook naar Traben Trarbach. Je kunt opstappen voor een boottocht over de Moezel. Ook het klooster nabij Zeltingen-Ratig is de moeite van een bezoekje waar. We komen hier weer.
wat een goede plek en wat leuk beheerders stel. De imbiss is op woensdag en donderdag dicht, maar op de andere avonden open en zeker een bezoek waard. Goede sanitaire voorzieningen en stroom toe. Komen we zeker terug ook vanwege de omgeving. tip bezoek Celle ongeveer 18 km van de camperplaats.
Sitecode: 92052
By farr, één van de beste camperplaatsen in oost Nederland. wat maakt deze camperplaats zo bijzonder? Hij heeft alles tot in de puntjes voor elkaar, op sanitair gebied, de accommodatie voor een prijs waar menig camperplaats nog geen puntje aan kan zuigen. In één woord “kom langs en beleef dit”.