@Gerhard.L
- 2014
Grote parkeerplaatsen met intacte grasvelden. Vrije keuze van zitplaatsen. Sanitair schoon en functioneel. Op 1 mei 2024 € 19,00 inclusief elektra en betaalde faciliteit voor één nacht.
SP bij het Esso tankstation met winkel en snackbar. Ongeveer 20 minuten lopen naar Dom Bodö en de mooie bibliotheek. Momenteel betaald 200 NOK zonder elektriciteit. Overdag lawaai van de straat.
Ideale SP om de stad Narvik te bezoeken en te overnachten. Te betalen van 07.00 uur tot 16.00 uur. Parkeerautomaat bij sportcentrum Idrettens Hus, praktischer via Easypay. Overdag verkeerslawaai, 's nachts rustig. Langs de uitgang zijn drie langsparkeerplaatsen voor grote stacaravans.
Zeer mooie plek om te verblijven, absoluut stil 's nachts. Uitdagende wandeling naar de waterval vanwege het pad over rotsblokken. Goed schoeisel aanbevolen. Schoon bijgebouw en vuilophaal.
Zeer mooie CP in natuurlijke omgeving naast de Ivalojoki. Absoluut rustige CP met vriendelijke ontvangst en restaurantcatering tot 21.00 uur.
Zeer vriendelijke bemanning ter plaatse. Absoluut rustige camping met grote grasplaatsen. Faciliteiten oud maar zeer schoon. Helaas geen grijswaterafvoer. Directe toegang tot de Dordogne. 24/06/2022
Aantrekkelijke plek voor Straatsburg of als je er doorheen trekt. Alle voorzieningen ter plaatse, Edeka op 5 minuten fietsen, zeer rustige locatie. Weer blij. 8 Euro 24h, elektriciteit met munten van 50 cent.