@GorGez
Goede grootte, goed afgebakende plaatsen door heggen en struiken. Gemakkelijke wandeling naar het dorp voor alle mogelijke behoeften. mooi zwembad en zeer schone faciliteiten.
Het eigen café is erg goed en uitstekend eten. De faciliteiten waren schoon en het personeel was erg gastvrij en vriendelijk. Zou zeker weer bezoeken als ik in dit gebied ben.
Een zeer goede site van topklasse met zeer behulpzaam personeel. grote, vlakke plaatsen, duidelijk afgebakend door heggen en struiken. Gemakkelijk een paar minuten lopen naar het dorp voor brood en supermarkt. Veel fietsroutes van de camping naar de plaatselijke stranden. Bezocht begin september en geen winkel-, bar- of caféfaciliteiten beschikbaar. Drie faciliteitengebouwen, op de helft na, waren afgesloten en werden niet dagelijks schoongemaakt.
De faciliteiten waren erg schoon, het zwembad was erg goed. Gemakkelijke wandeling naar supermarkt en bakkers. Middelgrote plaatsen, gemarkeerd met zeer goed gevestigde bomen en zeer schaduwrijk.
Faciliteiten zeer schoon maar geen zeep, geen stoelen en papier buiten op een grote trommel. Vriendelijke en behulpzame kerel bij de receptie. De plaatsen hebben een goede afmeting en zijn duidelijk gemarkeerd door kleine struiken. Ze zijn vrij vlak, maar bevatten veel gaten. Zou opnieuw gebruiken als ik in het gebied ben.