@HGM-de-Graaff
- 2011
- Sunlight Sunlight Anders
- 2009
Op deze camping klopt alles, eigenaren die je met je voornaam aanspreken en die je op alle mogelijke manieren in de watten leggen. Een omgeving die uitnodigt om te fietsen en te wandelen. Met de informatie die je krijgt op de camping kun je vele dagen op pad. Iedere ochtend staan de bestelde broodjes op je campingtafel klaar. De campingbaas doet er ook alles aan om het gras op de camping in topconditie te houden. Wij komen zeker een keer terug.
Een mooie en rustige locatie. de CP ligt nagenoeg aan de regionale fietsroute 2. Deze route loopt over een voormalig spoortracé. Vanaf de CP linksaf naar het fjord, 9 Km. en rechtsaf naar VIborg waar je met de fiets om de meren kunt rijden. aanrader
Hoe luxe ook het is maar een 1 waard , je wordt gewoon weg gekeken en bent absoluut niet welkom met het acsi tarief , je krijgt een aantal plaatsen waar je uit kunt zoeken , kom je terug is die plaats al verzegd en dat was niet alleen bij ons , zijn naar een Camper plek in de buurt gegaan
HELE MOOIE CAMPERPLAATS , mooi uitzicht tussen de mandarijnen bomen , op doorreis hier gestaan op 24 mei , komen zeker terug , WiFi werkt ook prima en gratis Wilma en Henk
Henk en Wilma. Hier een paar nachten gestaan begin oktober , alles perfect met schitterend sanitair en hele gezellige beheerders