@HarryVriens
prachtige plaats en heel vriendelijk ontvangst, echt een aanrader ! grappig de toilet taxi ( wel zelf duwen ).
hele mooie nette nieuwe cp , alles tip top in orde , heel veel succes ! wel aan de prijs.
super mooie plaats en alles zo netjes !!!! ook hele vriendelijke gastvrouw.
hier 3 nachten gestaan , wat een prachtige plaats en heel vriendelijk ontvangst ,ook onze complimenten voor de mooie winkel en het zeer mooie sanitair gebouw. 10 op 10
prachtige plaats !!!!!! hier 5 dagen gestaan , veel gefietst en gewandeld .alles tip top in orde.
super plaats !!! dikke pluim voor beide , zelfs helpen met het wegrijden , hele gevaarlijke en drukke oversteek , komen zeker terug en dan gaan we wel even reserveren en na 13.30 uur aankomen . groetjes uit België.
plaats is prima ! maar na 1 september toch € 27,50 moeten betalen. dat viel een beetje tegen.
heel vriendelijk ontvangst door de dame die de eigenaren even vervangt,
Toch wel af en toe last van trein , ook even vermelden tot hoe laat je broodjes kan bestellen in het weekend
Een dikke 10 , geweldige plaats !!! Al voor de tweede keer hier. Een echte aanrader , vooral als je wilt fietsen.
Echt een super mooie nette camping !!!! En alles nieuw , enig minpuntje nu nog niet veel schaduw .