@HighwayHobo
- 2022
We hebben een fantastisch verblijf gehad op Camping Birkelt in Luxemburg! De camping is prachtig gelegen en zeer goed onderhouden en biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en plezierige vakantie. De plaatsen zijn ruim, vlak en schaduwrijk, wat een groot verschil maakt op warmere dagen. Elke plaats is voorzien van elektriciteit, water en in sommige gevallen zelfs een tv-aansluiting, wat veel gemak oplevert. Een van de hoogtepunten voor ons was het zwembad.
We verbleven onlangs op deze mooie camping net buiten Castets en het was de perfecte tussenstop tijdens onze roadtrip. De locatie is fantastisch, vlakbij de snelweg, waardoor het gemakkelijk te bereiken is zonder omwegen. Je moet bij de poort een "Pass Étapes" kopen en deze aanvullen met het benodigde bedrag voor je verblijf. Er zijn grijswater- en toiletafvoerfaciliteiten beschikbaar. Vervelend dat ze om 7 uur 's ochtends al begonnen met het maaien van het gras.
⭐⭐⭐⭐⭐ Een verborgen parel voor camperkamperen met adembenemende uitzichten! Ons verblijf op de campercamping in Agüero was ronduit magisch! Deze plek biedt een onovertroffen uitzicht over de prachtige Mallos de Agüero. Die dramatische rotsformaties zijn in het echt nog indrukwekkender, vooral bij zonsopgang en zonsondergang. De camping zelf was vredig, goed onderhouden en perfect uitgerust voor campers. Wakker worden met dit uitzicht is adembenemend!