@Hoffi1001
Dit is de vierde keer dat we op deze camping zijn en we vinden hem perfect voor onze behoeften. De camping is schoon, met schone wasmachines, douches en toiletten. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De camping ligt op 5 minuten lopen van het strand en de dichtstbijzijnde tapasbars, en zowel de Aldi als de Mercadona zijn op loopafstand. Helaas is de camping bijna altijd volgeboekt, waardoor spontaan aankomen niet echt mogelijk is.
Alles klopt hier. Zeer vriendelijk personeel, een fantastische biologische winkel, schone en erg fijne badhuizen, een café, en dat alles voor een meer dan redelijke prijs. Je bent omringd door boomgaarden en fietst zo naar Yerseke voor mosselen of naar Goes om te winkelen. We komen hier minstens één keer per jaar 😍 Fijn dat jullie bestaan, Horst en Ulrike Dammer
De plaats ligt op ongeveer 2 km van Vera en suggereert rust. Overdag is dat ook zo, maar de eigenaar verhuurt de landingsbaan, die op zo'n 15 meter van de parkeerplaatsen ligt, aan aspirant-racers. Zondagochtend om 9.00 uur begon het. Vreselijk! Een bad ingeschonken, oud maar schoon per geslacht. De prijs komt hier niet overeen met de werkelijkheid. Januari 2023 Euro 15,00 zonder stroom 20,00 met stroom voor een nacht. Geen afvalverwerking