@Hoost
Is het niemand opgevallen, dat de beheerder nooit reageert op de reviews waar zijn gedrag als negatief wordt ervaren terwijl hij wel de mogelijkheid heeft om te reageren…..conclusie: hij leest ze niet of hij heeft geen zin om z’n gedrag te veranderen.
Mooi gelegen camperplaats maar niet veilig want nare ervaring door mede-camperaar die om 01:30, dus midden in de nacht, aankwam en vond dat ik op z’n plaats stond wat niet zo was want ik had bij Ruud 2 weken vooraf al gereserveerd. Onze nieuwe buscamper liep door de woede van deze meneer schade op.Geen excuses van Ruud gekregen. Eens en nooit weer. (De prijs voor 2 volwassenen en 2 kinderen, 8 en 10, voor 2 nachten met stroom was €56,00.)
Van 24 to 6u30 rustig. Behoorlijk wat verkeer naar achterliggende woonwijk. De eerste plaats als je aankomt, heeft Sat-ontvangst. Wij stonde hier alleen met buscamper maar met 3 campers erg krap. Leuk gefietst. Er is 1 prullenbak.
Op maandag 17 april werden om 20:00 uur door de “Handhaving” alle campers die buiten de rode lijnen stonden weggestuurd, dat waren er ca 20 st. (!) waaronder wij, met de mededeling dat de politie zou komen om 22:00 uur en iedereen die er dan nog stond zou bekeuren wegens wildkamperen ad €140,00. we vroegen naar de reden: de wethouder vindt dat die campers toch al 2 plaatsen innemen en er maar voor 1 betalen. Ook de auto’s mogen er gewoon staan!
je kunt hier toilet en vuil water kwijt en water tappen maar het is wel een dun straaltje….gratis!
nieuw servicepunt met watertappunt, afvalwater lozen, toilet legen. geen 230 volt. gratis. rustig geslapen. geen speciale plaatsen voor campers. er staan ook auto’s.
Waar vind je dergelijke plekjes voor camperaars nog….commentaren kloppen.
Sitecode: 20852
Niet de gewone navigatie aanzetten maar GoogleMaps volgen en bij de afslag direct links maar ook direct links (!!!!)de P-borden volgen. Geen steile opgang wel staan geparkeerde scooters een beetje in de weg maar het is te doen. Daarna is er volop ruimte om te staan. Er stond ook een 7 meter grote Hymer Excis. Wij hebben een 6 meter buscamper, geen probleem ondervonden, 2 nachten. Het blijft een parkeerplaats dus redelijk rustig, doodlopend.
Heb hier al meer gestaan. De korting van €5,00 als je in het restaurant eet, is niet meer geldig. Sanizuil wordt niet meer gerepareerd en geen betaling met een creditcard. Verder is eigenaar zeer behulpzaam, het eten (ik had een vis-trio) is niet duur maar ook niet van hoge kwaliteit. Begrijp me niet verkeerd, als ik in de buurt ben zal ik graag hier gaan staan en die €5,00 betalen zonder stroom.
Als gast hier ondanks COVID-19 toch kunnen eten. Heerlijk vegetarisch stoofpotje met een bietencarpaccio, voortreffelijk en tegen een redelijke prijs. Het parkeren was gratis en we konden gebruik maken van het sopkontakt. Je staat wel dichtbij de snelweg; geluid is voor iedereen verschillend. Misschien zonder stroom op een andere plaats, het terrein is groot genoeg. Opvallend vriendelijke bediening. Voor ons 4 van de 5 sterren!
Prima camping voor kort verblijf. Heerlijk rustig. Douches met grote straal warm water maar het schoonmaken kan beter! Grote plaatsen maar niet overal waterpas.
Iedereen staat vooraan bij de dijk maar er is achter de gebouwen ook nog een weide met 4 stroompunten! Met Pinksteren hier 2 nachten gestaan om overdags lekker te kunnen fietsen en dat is perfect gelukt. Heerlijk rustig geslapen. De prijs was €15,00, all in.
Rond Hemelvaartsdag hier 3 dgn gestaan. Door Covid-19 restaurant dicht. Elektriciteit gekregen van eigenaar via stroomkabel. Als je met de achterzijde richting de wei gaat staan valt het verkeerslawaai mee, tot 6:00 uur rustig. Ruime plaatsen. In de buurt via App Route.nl heerlijk kunnen fietsen, wel veel veeteeltbedrijven. Prijs zonder stroom €5,00, voor stroom €5,00 extra. Sanizuil deed het niet
Ik snap werkelijk niet waarom deze camping wordt vermeld. Absoluut ongeschikt om even de camper neer te zetten. Je moet n.l.pas ad €13 kopen om sowieso in dit naturistendorp te komen en vervolgens €22 ( laagseizoen) tot €40-50 in het hoogseizoen vermeerderd met €0,80 pppn toeristenbelast. om op de camping te kunnen overnachten. We komen hier overigens al meer dan 35 jaar maar niet voor één nacht!
We hebben op het ‘gedoogde’ gedeelte gestaan. Fraaie CP, jammer dat sommige camperaars er langere tijd (gratis) bivakkeren en doen alsof het een camping is.
Voor een nacht prima plek. Momenteel wordt brug vernieuwd dus bouwherrie. Geen voorzieningen gezien, wel muggen! Lekker gegeten bij Tony aan het water. Boulevard aan de ene kant van de brug al opgeknapt maar er stonden geen campers. Bij foute wind stank van chemische fabriek aan overzijde.
Terrein ongelijk, diverse camperaars met campinggedrag ( uitgebreid en lekker ruim onder de luifel zitten en uiteraard de scooter bij zich), anderen deden gezellig de barbecue aan om 20:30, tot laat toe (na 23:00) arriveren er gasten, heel vroege vertrekkers....tja, het kost niets....
Prachtig aangelegd, ruime plaatsen met groen er tussen maar het doorgaande verkeer is een flinke min, s'nachts redelijk rustig maar vanaf ca 5:00 uur niet meer. We stonden ook nog op het verst van de weg.
De gemeente heeft rechts naast het zwembad 8 nieuwe camperplaatsen gemaakt, je kunt dus op de oude plaats vrij lossen en water tanken. De nieuwe plaatsen zijn ruim opgezet met uitzicht op de sportvelden. Een aanrader! Geen electra.
Helaas vol maar aangesloten bij de andere 2 "clandestiene" camperaars direct ernaast. Het was heerlijk rustig en we stonden ruimer en met minder herrie van het verkeer....Hebben uiteraard geen gebruik kunnen maken van de faciliteiten.
Heerlijk rustig, we stonden alleen! Prima uitzicht, veilig gevoel.
Jammer is het lawaai van de treinen, verder mooie plaats, €3,00 is ok, komen wel terug!
Alle plaatsen hebben vrij uitzicht over het water. Wel 8 plaatsen Noord-Oost ligging. Geen WiFi. Zeer rustig. Achter ca.1 meter hoog dijkje liggen lager boten, voor het uitzicht geen probleem. Waterkraan heeft helaas geen schroefdraad. Alle plaatsen hebben water+electra. Prijs definitief verlaagd naar €10,00 all in. Booteigenaren hebben wel de hond bij zich! Een top-plek, we komen zeker terug. Jammer dat mensen deze plek beoordelen zonder er ooit geweest te zìjn. Wij hebben er twee dagen gestaan tot volle tevredenheid. Helaas was het geblaf van een hond op de boot vóór ons de enige wanklank.
€18 zonder stroom maar mét WIFI, water en lozen, 2 personen, perfecte plek om Adam te bezoeken en hier veilig je camper te laten staan en veilig te slapen. Voor het parkeren van Campers op Zeeburg2 betaal je €7,50 per 3 uur en daarna €2,50 per uur! Je mag er niet slapen....
28/11/2015 verschillende dagen gestaan. Grote parkeerplaats bij dorpje op de berg bij Carrara. Rustig gelegen, pizzeria om de hoek. Geen specifieke camperplaatsen.
Prima voor een nachtje. Was wel herrie/muziek tot 2:00 uur met langslopende, rokende mensen, geen onveilig gevoel.
Inderdaad mooie ligging maar wel verkeerslawaai van doorgaande weg. Geen WiFi en de wagen staat behoorlijk scheef. Centrum op 2 km, flink doorlopen bij stijging.
Uitstekende camperplaats aan de Ruhr, rustig, Altstad op loopafstand.
Toch maar weggegaan ivm herrie van verkeer en unheimisch gevoel. Zeer rustig gestaan in het dorp zelf bij gratis P-plaats bij station. Lekker gegeten bij Pizza Italy, om de hoek.
20 en 21/10/15 hier gestaan. Relatief rustig, wel doorgaande weg in de buurt. WiFi traag. Er waren toch nog 5/6 Campers. Beheerder kwam pas de 2e dag! Bord met (zijn) gegevens bij ingang. Komen zeker terug.
Rustig, electra, WiFi gratis, vuil-en schoonwatervoorzieningen, vlakbij het interessante Civita di Bagnoreggio, geen douche of WC.