@JaapBrigitta
- 2008
- Renault
- Buscamper
- Huren
Alles is hier wel over geschreven, denk ik. Niks mis mee. Let op: navigatie stuurde ons langs een heel vreemde, doodlopende route. Kies op hevoel dan even een andere en Maps pakt de draad dan wel weer op. Orihineel en wat wij noh niet eerder zagen: je kunt de gemaakze verblijfskosten in een plastic enveloppe doen en in een brievenbus gooien, voor als je bijvoorbeeld heel vroeg weg wilt.
De muggen zorgden voor een ster minder. Manmanman, lek geprikt. Verdere voorzieningen dik voor mekaar. Korting met de ANWB Campingkaart, maar natuurlijk ook met andere. Gruwelijk mooie omgeving. Paar fietstochtjes gemaakt en veel gekaart. Douches zijn een waar genot, met voldoende mogelijkheden je spullen droog te houden. En dat zagen we elders wel anders, de afgelopen weken. Denk de muggen weg en doen !
Kleine campingmet veel vaste gasten. Een kleinaantal plekken beschikbaar voor doortrekkende gasten, was mijn indruk. Prima sanitair, heerlijke douches. Enorm behulpzame, jonge beheerder. Kon adapter (Zwitsers) voor stroom lenen en hielp met bijvullen watertank (aanbieden en aansluiten slang). Met de trein nog een leuk uitstapje gemaakt naar Luzern, na eerst een poging per fiets te hebben gedaan, zorgde voor een nat pak. Deze camping? Doen !
Prima plek voor een ouder stel met klene hond op doorreis naar Italië. onze verlengkabel was te kort om stroom te kunnen krijgen, dus een nachtje zonder. Douche, 1 beschikbaar en voor zowel mannen als vrouwen beide 1 toilet. Betaling (€ 16,-) via automatisch systeem ging moeizaam door fel schijnende zon.