@Jan-en-Marjo
- 2019
prima plek dichtbij het centrum ideaal, fijn dat ze vroeg komen voor de kosten. heb je nog wat aan je dag.
mooie camping, aan het meer, super ontvangen. ruime plekken, dagje extra gestaan.
Dichter tegen de snelweg kan je niet zitten, als je slecht wil slapen moet je hier gaan staan.
leuke camping, heeft alles wat je nodig hebt. prima onderhouden
Gewoon een mooie plek om te staan.
Makkelijk om de stad te bezichtigen, dat komt terug in de prijs. dure Camping, daarom moeten ze eens kijken naar het slechte onderhoud van alles, zeker de sanitair.
mooie Camping met ideaal zandstrand, grote plekken, leuke stad. Iets te dicht aan de weg, maar valt toch met geluid mee.
mooie camping, wel geluk hebben dat je een beetje vlak plek hebt. sanitair is dik in orde.
had dit niet verwacht van de camping, 990kr. is nog geen kwart waard
prachtige plek om te staan, in 2023 een complete nieuw sanitair gebouw geplaatst. Eén plek met mooi uitzicht over het dal.
camping, bij aankomst zelf plekje uitzoeken eigenaar komt avonds het geld ophalen. verder leuke wandelroutes en fietsen naar het centrum 8 minuten.
mooie camping, dicht aan het water, voorzien van alle gemak
mooie Camperplaats en tenten, voor vis liefhebbers een aan rader. mooie staanplekken
wij hebben hier prima gestaan, alles was schoon. leuke omgeving
prima vertoeven hier, leuke omgeving.
prima plek om een nacht te overnachten,
Sitecode: 20877
mooie camping, alles wat je nodig hebt is aanwezig
prima plek om te staan , netjes en een prachtig uitzicht. zeker een aanrader.
prachtige camping, nieuw toiletgebouw en ander toiletgebouw alle bij super netjes wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. mooie omgeving, meerdere wandelroutes en natuurlijk de treinreis. mooi gebied en aangeraden om te reserveren. kan gewoon in het Nederlands,
Je mag er gewoon staan. prima plaats Links is een parkeerplaats waar overnachten is toegestaan, Rechts in de haven en is overnachten niet toegestaan.
Sitecode: 20873
mooie camping , dus meerdere nachten gestaan. op doorreis naar Noorwegen.
ruimen plaatsen, goed verzorgd.
leuke camping. goed verzorgd, en als je wilt kokend water om af te wassen.
leuk om een nacht door te brengen, zeker op doorreis.
Sitecode: 19597
mooie camping, alles goed onderhand. leuk plek om meerdere dagen staan.
mooie camping, alles goed onderhouden, over de prijs klagen we niet. we hebben een camper dus kunnen we de camping ook betalen. beter dan wildkamperen .
leuke camping, vriendelijke ontvangst ruime plekken. alleen de toiletten zijn zelf voor mij te klein, met mijn 78 kg.
prachtige camping met leuke wandel routes, supermarkt 300 meter. camping heeft mooi toiletten gebouw met was en droog gelegenheid.
prima plek , 250 KR , inclusief elektra wij zijn eerst naar de Preikestolen geweest en daar geparkeerd, waar we geen spijt van hadden gehad flinke klim naar boven. mooi klim tocht je mag best wel goed te been zijn. het is een stevig klim naar boven.
16-05-2025. wij zijn op doorreis, dicht bij de A1. goed staan voor een nachtje . wc gesloten, geen koud of warm water. je moet echt alles zelf bij hebben. Wifi echter niemand kon inloggen, wachtwoord 26 tekens en rest is heel onduidelijk.
Camping zit aan een zeer drukke snelweg.
prachtige camping, ruime plekken op 50meter van de Bodensee. goede fiets en wandel paden. vriendelijke ontvangst.
prachtige plaats, vriendelijke ontvangst.
wat een mooi plekje. vriendelijke ontvangst, schoon en mooi sanitair, ruime plaatsen.
Prima campeer veld mooi op gras, ruime plaatsen. prachtig sanitair gebouw en heel lekker gratis warm water. € 18,00 per nacht voor een prachtige plek.
Nette camping en een heel mooie omgeving
Geweldig plekske, mooie ruime camping. Gastvrij
Super camping
Mooie plek, netjes aangelegde
Mooi aan de haven, Op 5 minuten fietsen van het centrum, ideaal. Geen voorzieningen.
De camping is zeer netjes. De ontvangst is goed. De plaatsen zijn ruim. Campers mogen kiezen afvalt plek of op grasplekken. De douche zijn nieuw en zeer netjes en ruim, heerlijk warm water. De prijs is all in € 24,95. Geen verdere keuze. Stroom, water, WiFi, verwarmd zwembad, alles is bij de prijs inbegrepen.
Ideaal voor een of twee nachten. Zeer ruime plaatsen, je hoort op afstand de grote weg. Makkelijk met de fiets naar Lille te rijden, 9 km tot centrum. Laat je fietsen niet onbeheerd (jammer). Zeer leuke stad.