@Jan-en-Von
- 2000
Keurige verharde plekken bij het zwemstrand met springkussens in het water, super als je kinderen hebt. Er is ook een Komoot wandelroute van 7.2 kilometer en op loopafstand van het centrum. Wil je stroom kost je dat 200 nkr, zoniet is het plekje gratis.
Machtig mooi plekje en smorgens zwemmen in het meer vanaf de steiger, picknicktafels, afvalbakken en droogtoilet en er is ook een mooie wandeltocht van tien kilometer
Wij probeerden via de site die aangegeven staat een plekje te bemachtigen maar die gaf een foutmelding, we zijn er toch gaan staan en ik heb een mail naar de site gestuurd en kreeg de volgende dag bericht dat ze er mee bezig waren. de tweede dag kwam er iemand in een auto en die vertelde dat wij onmiddellijk weg moesten gaan omdat we niet betaald hadden. Je moet dus betalen bij het toeristenbureau, niet heel duidelijk allemaal.
Leuke wandelingen vanaf de camperplaats/camping. Het restaurant en de Biergarten zijn echt gesloten, naar aanleiding van een sterfgeval, het lijkt erop dat het papier waar die melding op staat er al heel lang hangt.
Camperplaats aan het kasteel dorpje met douche en toilet, in het kasteel dorpje restaurants en een Biergarten en daarachter een bos.
Gelijk vanuit de camper het prachtige bos wandelen en je zit gelijk op de route voor een rondje wandelen om de Schluchsee, een hele mooie route, echt een aanrader
De camperplaats is inderdaad gesloten
Wat een fantastisch nieuw sanitair is er gekomen, heel functioneel en sfeervol, dikke pluim voor Erik en Petra.
Een gedateerde camping met inderdaad mensen die er lijken te wonen en hun plekje helemaal vol bouwen en er soms een enorme bende hebben staan, het sanitair is gedateerd maar wel schoon. de camping is bezig om wit grit op sommige plaatsen te leggen maar ook niet overal. Wij betaalden €26,00 per dag wat het echt niet waard is. Het poortje naar het strand gaat pas om 09.00 uur smorgens open en sluit alweer om 19.00 uur s'avonds.
Er is een hek geplaatst die s'avonds dicht gaat, sta je dan nog op de plaats krijg je €600,- boete. Mooie plek voor overdag, dat wel.
Absolute stilte, alleen de vogels hoor je. In het wit- blauwe gebouwtje tegenover het restaurant met heel aardige eigenaar is de warme douche met toiletten.
Wat een uniek plekje, wakker worden met het uitzicht over de Oceaan. het pad naar het strand is aan het eind van de camperplaats 😊
Mooie plek en vlakbij het strand en het mooie schiereiland waar je leuk kunt wandelen en een leuk kasteeltje op staat. Aan de linkerkant van het strand is een prachtig wandelpad langs de kust naar de vuurtoren, je komt er mooie zwembaaitjes tegen. Vlakbij de camperplaats is een Lupa supermarkt.
Prima plek maar s'avonds erg onrustig, op loopafstand zijn twee wasserette's, en als je langs de camping achter de camperplaats loopt is het strand
Prachtig uitzicht en heerlijk rustig plekje. Supermarkt vlakbij en heel leuk dorpje op de rots met leuke smalle straatjes. Er zijn ook prachtige wandelpaadjes langs de kust en door het stadje naar een hele oude brug van stapelsteentjes
De camperplaats is inmiddels €12.50 geworden, wel een goed plekje aan de fietsroute.
De camperplaats is inmiddels €12,-
De parking is nu €8,- per dag/nacht.
Op dinsdag markt, dan kun je ook niet meer op de aangewezen camperplekken staan en word je door de politie gewekt of je moet voor 7 uur smorgens weg het plein verlaten hebben
Wat een mooie plek om Bilbao en het mooie Guggenheim museum te bezoeken, wij stonden op de eerste rij en hadden s'avonds een magisch mooi uitzicht op de stad met alle lichtjes. bij de receptie kun je stokbrood kopen en de bus naar de stad stopt praktisch voor de camperplaats
Prachtig in natuurgebied en naast een enorm safaripark, vanaf de camperplaats loopt een pad naar de prachtige olifanten die je in alle rust kunt bekijken, heel speciaal. s'avonds komt een grote groep koereigers rusten in de boom bij het meertje, erg mooi. in het meertje leeft een waterschildpad die lekker zit te zonnen tussen de eenden, ganzen en meerkoeten
Wij hebben hier gratis gestaan, keurig gevraagd en we mochten hier gratis overnachten. Prachtige rotsen, echt een omweg waard
Nog nooit zo'n camping meegemaakt, we betaalden 15 euro voor een overnachting .... veel te veel voor deze "camping"
Wat een super nette camperplaats voor zo weinig geld, het sanitair is zo netjes, het personeel is zo vriendelijk, echt een aanrader