@JanWestendorp
- 2019
het afgelopen weekend hebben wij hier voor derde keer gestaan, en weer erg goed bevallen je ziet dat de nieuw eigenaren elk jaar weer een verbetering aanbrengt wij komen in de zomer weer terug
voor het eerst daar gestaan en genoten die 2 dagen mooie rustige plek Hier komen wij zeker terug
Wij hadden hier al vaker gestaan, maar het blijft een geweldige camping, een super mooi groot veld, en ook mooie kleine veldjes Heel mooi en schoon sanitair, en aardige beheerders, die er veel energie in stoppen Wij komen zeker terug
Sitecode: 19279
vorige week hier weer een weekend gestaan, wat een prachtige plek is dit onbegrijpelijk dat dit niet vol staat voor mij een van de mooiste Camperplaatsen en een super mooi sanitair
mooie rustige camping, in een prachtige omgeving voor fietsen en wandelen leuke nieuwe enthousiaste eigenaren, die stap voor de stap de boel willen moderniseren wij komen hier terug
prima plek en een mooie omgeving heerlijk wandelen, rondje van 7,5 km aangegeven, maar je kan het ook inkorten, thermen Bussloo en steden als Apeldoorn, Deventer en Zutphen op de fiets te doen Monique aardige eigenaren
Sitecode: 19279
wat is dit een geweldige Camperplaats zelden zo mooi gezien Het sanitair is zeldzaam mooi en netjes een raadsel dat dit niet vol staat prachtig landgoed ook nog eens Hier moet je geweest zijn werkelijk alles perfect
mooie plek. De duinen door lopen en je bent aan zee lekker door de duinen fietsen naar Vlissingen en de andere kant op naar Domburg
Hier 5 nachten gestaan, mooi uitzicht en je loopt zo Valkenburg binnen wij komen hier weer terug. Ik snap de negatieve reactie niet zo goed Normaal een dagje Valkenburg moet je veel parkeergeld betalen Het fietsen in dit gebied is ontzettend mooi. Maar wat is het druk met fietsers. Je moet heel scherp opletten
3 nachten gestaan. Hele mooie locatie. Met een prachtige omgeving Monique erg gastvrij en heel behulpzaam. Echt een aanrader
Hele mooie camping, heel netjes en het sanitair erg schoon. Vriendelijke mensen. Misschien iets te serieus? Daar heb ik het met haar over gehad. Maar zeker een aanrader, wij komen hier terug