@Jeroen-Waldhober
Lid van Campercontact sinds 2019
- 2013
- Hymer Anders Anders
- Integraal
Mooie rustige plaats met een boerderij met geitjes, varkens, pasrden, eenden, kippen, honden en katten. onze kinderen vonden het geweldig. water bij vullen kan met de lange tuinslang. en grijs water legen dmv emmertjes in een put gooien. 200 kroon voor 1 nacht met stroom.
goed aangegeven en makkelijke te vinden. ziet er netjes uit. Zo fijn, even water lozen en de wc legen en weer aanvullen. alleen wel een kleine aansluiting nodig voor op de kraan.
coördinaten; N56 37 31.6 O 009 46 22.9 Het is naast het museum wat bestaat uit twee delen. Je kan bij allebei de locaties beginnen, je koopt dan 1 entreekaartje. Op de binnenplaats is 1 deur zonder slot, dit is het toilet, die blijft s nachts ook open. overdag kan je alleen het toilet gebeuiken als je een kaartje van het museum hebt. mooie rustige plek, super!
prima plek om water te vullen. wel een klein opzetstuk nodig. maar die hebben de mesten vast wel bij zich. en water lozen en wc. top
mooi plek! wel even de bananen nodig om hem recht te zetten. het is een druk bezochte plek. maar je zit dan ook strak aan het water. met wc die iedere ochtend wordt schoongemaakt. top locatie.
prachtige locatie, goed onderhouden, de 3 veldjes zijn netjes gemaaid. We horen heel veel vogeltjes fluiten. Dit is een mooie landelijke plek. Dank voor de gastvrijheid. we komen zeker nog eens terug.
Sitecode: 92006
We waren bij het water gestaan. Mooie plek! De prijs voor een nacht is €5 en nog de toeristenbelasting erbij.
Prima camperplaats. Geen voorzieningen, wel rustig s nachts. Op zaterdagochtend is er vroeg drukte ivm de sportactiviteiten.
Prima plek voor een nachtje. Je betaalt je plek bij de automaat en koopt een kaart met 5€ borg en kiest een tegoed. Dat wordt als je weggaat gelijk weer teruggestort, de borg + tegoed wat over is. handig! En verder water bijvullen en grijs water lozen. Hele rustige plek.
Prima plek om water te lozen en bij te vullen. Het zit direct naast de snelweg. Wel even zorgen voor een kleine kraanaansluiting.
prima locatie. Lekker rustig! Leuk meertje en zandstrand met speeltuintje. De camper kan hier niet aan geparkeerd worden dus wel een stukje lopen. Als je bijv wilt bbq op het strand.
Prachtige en zeer rustige camperplaats. Je hoort bijna geen wereld geluiden maar vooral de natuur en de stilte. Er zijn twee compost toiletten. Leuke weg er naar toe.
Mooie plek! Aardige behulpzame eigenaren. Je mag gebruik maken van de gezamenlijke binnenruimte, er is een zitgedeelte en toilet. Prachtig helder water je langs een paadje heen, heerlijk om in te zwemmen!
Een gratis plaats waar je de wc kan legen. Er zit wen waterslang bij km na te spoelen. Je rijdt zo op de put waar je het grijs water kan lozen. Om schoon water te verkrijgen die slang lag op de grond. echter in het midden zit nog een kastje met drink water, als je een kleine kraanaansluiting bij je hebt dan kan hij daarop gedraaid worden. Als je je eigen waterslang hierop aansluit dan heb je zeker weten hygiënisch je water!
Een prachtige camperplaats in de natuur! Het is hier heel rustig. Picknickbanken en vuurplaatsen zijn aanwezig. Er is op ongeveer 100 meter een museumgebouw met toiletten die toegankelijk zijn. ook een leuke viking speeltoren erbij en een weide met geitjes. Wanneer je verder loopt zie je stuk of 8 vikinghuizen en bij het meertje een offerplaats.
Een hele mooie plek! Met de coördinaten kom je op de juiste plek. Wel een grindpad maar het kan heel goed! Op het strand staan borden niet kamperen. Op de parkeerplaats kan dit prima. Er zijn vlakbij twee warme douches en wc’s. overdag is de parkeerplaats goed gevuld met warm weer. Maar er is ruimte genoeg. Een unieke locatie! We zijn enthousiast.
Een mooie camperplaats, voor de camping. Je kan kiezen voor stroom. Voor stroom en een plekje ben je ongeveer €20 kwijt. Je maf douchen op de camping met een kaart waar een tegoed op staat. netjes en schoon sanitair. Hele rustige camperplaats, met picknicktafels. Je mag de camping oprijden om water te vullen/ledigen. kortom, Een aanrader!
Wat een gave plek! prachtig zandstrand en ook bos en als je even doorloopt is er ook heide. prachtige natuur. Er is een wc. Er zijn picknick tafels en vuurplaatsen waar je leuk een vuurtje kan maken. Fantastische plek voor natuurliefhebbers.
We hebben hier 4-8-2021 overnacht. Er is gratis water ( je moet zelf een slang hebben en een klein verbindingsstuk er op draaien) en je kan afvalwater lozen. Er is ook een heren en dames toilet en je kan je wc cassette legen. Het is eenvoudig maar je staat aan de rand van het centrum! Het stond helemaal vol met campers, kom op tijd. ps er zijn twee houten picknicktafels waar je kan zitten.
Wat een geweldige camperplaats! Mooie rustige en vlakke plek. Wij stonden op het gras er waren zeker nog 10 andere campers. Het is ook nog gratis! Het gebouw naast de parkeerplaats heeft diverse toiletten met wc papier. Dit wordt ook dagelijks schoongehouden. Wil je naar Tonder fietsen? 5 km over een mooi fietspad. Het is een gezellig stadje.
Mooie camperplaats! Heerlijk in de natuur. Vriendelijke beheerders. met stroom kan je voor €7 per nacht staan. Je hoort de snelweg wel maar niet storend en het is een ideale tussenstop, vlakbij de snelweg. we komen nog eens terug.
Dit is een mooie CP. heel rustig en netjes. Er is geen schaduw. Minpunt is eenlaag aantal ampere. De airco kan er niet op aanstaan. Dan klapt hij er uit. Er is water, je kan je afval kwijt en het is een mooie verharde vlakke ondergrond. We komen nog wel eens terug. Wel opletten bij het inrijden, het is smal!
Mooi plaatsen aan de Rijn. Je staat er direct aan en hebt een leuk uitzicht. S avonds zie je de lichtjes aan de overkant. Er zijn geen voorzieningen. Bingen is een leuk stadje om heen te fietsen. Met een speciale speeltuin in de vorm van een schip! Ideaal voor op doorreis.
Een hele mooie camperplaats die een prachtig uitzicht heeft. Je ziet overal de bergen. Je hoort de weg niet, we hebben een rustige nacht gehad.Ideaal voor op doorreis. Er zijn geen voorzieningen.
Mooie camping! Goede ontvangst. Sanitair is mooi en schoon. Er is 24 uur per dag bewaking. Direct aan de zee, door de golfbreker kan je rustig zwemmen. Vlakbij een gezellige boulevard op loopafstand. Cervo is ook een aanrader! Prachtige kerk. Lekkere pizza’s op de camping.
Sitecode: 41978
Een mooie locatie. Zeer rustig s avonds. Het is een groot terrein van grind en het is nagenoeg vlak. Je kan je camper neerzetten waar je maar wilt. Het fietspad loopt er langs. De bloemenriviera fiets route is een aanrader! Er zijn verder geen voorzieningen. Vlakbij een strandje en het centrum. We komen nog eens terug.