@John-Grift
Aankomst op een vrijdagmiddag in augustus (29-08-2025). Op zich een aardige camping met veel groen. Wel erg luidruchtig omdat het aan het begin van een weekend was. De prijs was €40,- voor één nacht voor een camper, 2 pers. en elektriciteit, wat ikzelf overprijsd vind.
Fijne camping met mooie, schaduwrijke plaatsen. Wij betaalden €24 per nacht, incl. elektriciteit en gebruik van zwembad. Net sanitair. Verder het gratis gebruik van koelkast, diepvries, microwave en wasmachine. Tenslotte is er een bar bij het zwembad voor drankjes, ijs etc.
Camping blijkt niet meer in gebruik, echter in de buurt is camping Les Oliviers. Kleine camping met zwembad en restaurant. Restaurant was op dinsdag 20-06-2023 nog gesloten. Wij betaalden met ACSI kaart €20,40 met stroom. Ik zou deze camping 4 sterren geven. Zeer vriendelijke en behulpzame man bij receptie.
Een bosrijke en schaduwrijke camping, echter aan een doorgaande weg gelegen en dus niet erg rustig. ACSI kaart wordt niet geaccepteerd. Wij betaalden €23,40 voor één nacht voor een camperbus, 2 personen en elektriciteit.
Op 16-05-2022 was de camping gesloten. Na gebeld te hebben zou de camping pas een week later open gaan (?). Informatie klopt dus niet. Waardeloos, 2 x 15 km over een slecht wegdek voor niets gereden.
Op 16-05-2022 was de camping gesloten. Informatie klopt dus niet. Blijkbaar, gezien de reviews, ben ik niet de enige.
Een zeer armoedig geheel, alles is aan vervanging toe. We zijn gelijk weer vertrokken om in San José (camping Tau) een betere camping te vinden.
Zeer kleine plekken op asfalt. Vanaf 21:00 uur kan er geen gebruik meer worden gemaakt van warm water (douche en wastafels). WiFi is twee uur gratis en ook goed.
Mooi aan de Ahr gelegen camping. Sanitair is nieuw en wordt goed schoongehouden. Nadeel is echter dat er maar twee heren- en twee damesdouches aanwezig zijn. Hetzelfde geldt voor de toiletten. 1€ munt voor 6 minuten douchen met goederen water.
Op zich een mooi gelegen camping aan zee. Schoon sanitair. Nadelen: Druk, kleine kavels en drukknoppen bij alle kranen.