@Jolikie
- 2022
Een echte doorreiscamping met ook veel vaste bewoners. Direct aan de Rijn. Mooi om de beroepsvaart en cruiseschepen voorbij zien te komen. Wil je dit goed zien dan een plaatsje reserveren op de de erste rij. Dit kost 5 euro extra per nacht. Sanitair netjes onderhouden. WiFi niet oké om Tour de France te kijken ;) maar andere zaken goed te doen. Gratis kaartje voor de bus. Komen veel treinen langs. Wij heerlijk kunnen slapen. autoweg geen last van
Mooie camping waar je ook voor moet betalen. Douche en elektriciteit achteraf betalen. Direct aan de Bodensee met 2 eigen strandjes en ligweide. Je bent zo in de dorpjes in de buurt op de fiets of lopend. Aardige en behulpzame eigenaren.
Grote camping met grote plaatsen. Prachtige ligweide en direct aan de Rijn. Mooi sanitair. Aan het eind van de camping wel vaste plaatsen wat een beetje rommelig aan doet. Zwitserse prijzen ook in het restaurant.
Grote camping met ook vaste bewoners. Op weg naar de Bodensee moet je een spoorwegovergang en een druk fietspad oversteken. In Bodensee zelf veel grassen, het water werd ook op dat moment schoongemaakt met apparaat. Prachtig sanitair maar werd niet veel schoongemaakt. Veel plaatsen om af te wassen en evt zelf te koken. Lozen grijs water op een goed plek. Wij vonden de overnachtingsprijs aan de pittige kant vergeleken met andere campings.
Grote camping met veel vaste bewoners die niet altijd hun caravan ed onderhouden. Sanitairgebouw is netjes en schoon. Voldoende gelegenheid. WiFi is slecht. Camping ligt direct aan de Bodensee, vanaf de camping stap je zo het water in. De weg naar de camping toe staan veel auto's en/of campers die daar overnachten.
Een doorreiscamping voor ons. Schoon sanitair. Een ontzettend rommelige camping direct aan de Neckar. Eigenaren doen er wel alles aan om het je naar de zin te maken. Leuke brasserie en broodjesservice. Mogelijkheid tot suppen op de Neckar. Ligt aan de rand van de stad maar je moet wel door de stad om bij de camping te komen.
Leuke camping. Fijne ontvangst. Mooi en schoon sanitair. Wij waren hier voor een nacht omdat we op doorreis waren. Ik denk wel dat het in de zomer behoorlijk warm kan zijn. Weinig bomen op de veldjes. Leuke omgeving met wandel- en fietsroutes. Op het moment dat wij er waren was er helaas geen WiFi. De eigenaren hebben nog volop plannen voor de toekomst.
Wat een ontzettend mooie camping. De natuur gevolgd. Prachtig sanitair. Aardige eigenaars.
Leuke camping met gastvrije eigenares. Ontzettend schoon sanitair. Grote plaatsen. Direct aan fietsknooppuntenroute. Broodjesservice.