@Jos-bleumink
supernette camping met heel mooi sanitair. daawerkelijk op loopafstand van de supermarkt die tot laat open is, dus ideaal als je later op de avond aankomt.
we hebben hier 3 nachten gestaan omdat we naar Oslo wilden bezoeken. Dat zou de enige reden zijn om deze camping bezoeken. want het is ook niet meer dan dat. plekken liggen schots en scheef en het sanitair is verre van sxhoon. maar zoals gezegd: ideaal als je oslo wilt bezoeken.
Sitecode: 19816
Bedoelt als doorreiscamping maar we hebben spijt dat we niet langer konden blijven. sanitair is superschoon en ruim en de broodjes worden s ochtends bezorgd op de plek. camping ligt mooi in een heuvelachtig boslandschap met stroom en water kortbij gemeentezwembad is gratis toegankelijk voor campinggasten en op fietsafstand. ook het mooie dorpje is zeer dichtbij voor de boodschappen. absolute aanrader.
megatroebel water in het meer, ondanks de Nederlandse eigenaren toch nog een mega duitse campingstijl. Forse prijzen en voor het douchen moet dan ook nog extra betaald worden. totaal achterhaald. als je niet wordt opgevreten door de muggen, dan wel door de mieren en blinzen.