@KB22

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Zoals hieronder vaker beschreven, prima grote (popup) stadscamping. Precies wat wij zochten. Altijd plek, alleen in augustus is de Copenhagen Historic Grand Prix (chgp.dk) naast de camping. Tijdens dat weekend wellicht minder plek, omdat de organisatie dan een deel in gebruik heeft. Camping ligt in de milieuzone; maar volgens ons zijn in Denemarken dieselwagens tot 3500kg vanaf 2011 (euro5) toegestaan in de zones. Bron: miljoezoner.dk

Fijne boerencamping met vernieuwend en schoon sanitair. Zeer vriendelijke ontvangst. £26,- voor 3 zonder stroom. Als je geen stroom nodig hebt, en niet te groot bent, probeer dan een van de 2 plekjes beneden aan het meer te reserveren. Topplek.

Prima stadscamping. Sanitair niet groot maar wel vernieuwd en schoon. Online te boeken. Plekken op het gras zijn groter, goedkoper dan 'hard standing' en daar mag wel de luifel uit. Let wel op de snackbar buiten de poort is maar beperkt open, bv zaterdag tot 18:00 :-(

Fijne kleine camping aan meer. Vriendelijke ontvangst. Za. 17-07-2022: voldoende plekken. Zonder stroom €25,- ; plekje aan het meer. Zeer schoon sanitair en keuken, wel wat gedateerd. Langs weg, maar in camper geluid geen probleem. Fun fact: exact halverwege ferry in Trellenborg en Noordkaap.