@Kaatje-Mimi
- 2022
Wat een heerlijke Camping! We zaten aan de rand van het strand met uitzicht over de zee. We kwamen aan op maandagmiddag en kregen die avond een live optreden van de Jaz King. Wat een kado! Gewoon lekker vanaf je eigen stekkie naar een optreden kijken en genieten. De hele dag en nacht hoor je de zee en overdag heel veel vogeltjes. Je hebt natuurlijk heel veel wind omdat je aan zee zit, maar daar moet je dan ook wel rekening mee houden. Aanrader!
Wat een fantastische Camping. We zaten aan de rand van het strand met uitzicht op het water. We werden verrast met een optreden van de Jaz King op maandagavond. Wat een kado! De hele dag en nacht hoor je de zee. Je hebt natuurlijk heel veel wind, maar daar moet je rekening mee houden. Het water van de zee is er zeer lekker qua temperatuur en heel schoon! We hebben hier een heerlijke paar dagen gestaan.
wat een fijne mooie schone Camping in de duinen achter een prachtig schoon strand 🤩we hebben hier met heel veel plezier gestaan. Dit is wederom een echte aanrader👍🏼
Zeer fijne, mooie camping met veel ruime plekken. schoon sanitair en zeer vriendelijke eigenaren. Echt een aanrader👍🏼
Erg duur voor verblijf op de camping. Oud sanitair en vies. Wel zeer vriendelijke mensen. Wij komen niet meer terug.