@Kevinh

Ja
2016

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

dit is een geweldige gratis aire met diensten, rustig 's nachts. 15 minuten lopen naar de stad die prachtig is. Je bent 5 minuten van de vias verde del aceite die je beide kanten op kunt lopen of fietsen, wij fietsten naar Cabre wat ook een leuke stad is

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

De laatste beoordeling is correct, alleen parkeren nu op maandag, geen parkeren voor campers van dinsdag 9.00 uur tot zondag 20.00 uur. weet niet zeker of je na 20.00 uur kunt aankomen en voor 9.00 uur kunt vertrekken, aangezien de parkeerwachter heeft gezegd dat het maar één nacht is. het is een geweldige plek om te parkeren om de oude stad te bezoeken, maar nu alleen op maandag. ik denk dat het te maken heeft met de dierentuin, want die is alleen op maandag gesloten

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

De aire zelf is behoorlijk fantastisch, op loopafstand van de stad met zijn winkels en bars en het kasteel. de faciliteiten waren perfect en de ruimte tussen de eenheden was niet te krap. we verbleven hier op 5 en 6 januari 2024. (3 Koningen) en helaas hebben we beide nachten heel weinig geslapen omdat er op beide avonden een bar aan de overkant van de rivier muziek was die tot 05.00 uur muziek uitbracht. We zouden 3 nachten stoppen, maar omdat we niet konden garanderen dat er geen muziek aan was.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

geweldige lucht vlak bij de N10 geen faciliteiten deze tijd van het jaar behalve het legen van het toilet. geweldige bakker op de hoek

goede camperstop bij de rivier met uitzicht op Ayamonte. Het is een beetje ruw en klaar, maar het heeft een mooi uitzicht, een servicepunt, dicht bij het stadscentrum en goede toegang tot het plaatselijke strand. Dit alles voor €6,50 inclusief toeristenbelasting

Geweldige camperstop op de via verdi. rustig 's nachts, personeel erg vriendelijk en behulpzaam. ze hebben fietsverhuur als je het nodig hebt om de vis verdi te fietsen. Zehuros is een witgekalkt dorp dat je een paar kilometer verderop moet bezoeken? de via verdi je moet deze site vooraf reserveren

De omgeving is prachtig met wat zonnekust. We hebben het eerder bezocht in 2019, de prijs was € 12, de prijs is nu € 15 en de plaats is van in januari 2019 ingepakt tot niet eens 1/2 vol oktober 2022, misschien zijn ze nu te duur! !

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Goede overnachting onderweg naar het zuiden. Het is een parkeerplaats met gemengde parkeerplaatsen, er zijn speciale baaien voor campers maar vol toen we om 15.30 uur aankwamen, dus we parkeerden dicht bij m / h-parkeerplaats. Goede faciliteiten, maar we vonden het 's nachts lawaaierig omdat het in een woonwijk is en auto's de hele nacht kwamen en gingen. We zouden het opnieuw gebruiken, maar alleen voor een tussenstop

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldige kleine camperstop, erg stil omdat we het enige busje waren in 27/12/19. De Aire heeft vers water (niet op) afvalwater en toilet verwijdering allemaal gratis. Niets in het dorp, zelfs geen Boulangerie! U kunt alle voorzieningen krijgen in Neufchâtel-en-Bray op 5 kilometer afstand. We vonden deze plek alleen maar omdat de lucht in Neufchâtel-en-Bray vol was. We zullen terugkomen

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Deze camperstop is geweldig voor een nacht, vers water is € 2 afval en toiletverwijdering is gratis. Er is een kleine receptie waar u vanaf 07:30 uur vers brood en croissant kunt krijgen. Druk tot ongeveer 22.30 uur toen Futuroscope eruit schopte en dan heel rustig 's nachts. We betaalden € 4 voor de nacht, maar als je het 24-uurs ticket wilt, is het € 9

Fantastische nieuwe camperstop gerund door een leuk jong Nederlands stel. Prachtig uitzicht vanuit de verhoogde positie. We bleven begin februari net toen er geen douches / toiletfaciliteiten op het terrein opengingen, maar geen last omdat we alles hebben wat we nodig hebben in de camper. Faciliteiten werden geleverd terwijl wij er waren. We zullen deze winter terugkeren voor een langer verblijf

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Mooie camperplaats op enkele meters van het strand. Goede faciliteiten, maar je moet extra betalen voor douches. Het dorp is alles behalve gesloten deze tijd van het jaar met slechts een paar bars open en de panaderia maar aan de positieve kant is het heerlijk en rustig. Zal terugkeren

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Vriendelijke eigenaren van het wijnhuis, prachtige plek om een paar dagen te verblijven met een aantal mooie witte dorpjes in de buurt. Goede rondleiding door het wijnhuis met een proeverij na. We kochten een aantal zeer mooie wijnen tegen zeer goede prijzen. Het is gratis om te verblijven met vers water en een toilet, maar geen grijze afval- of toiletafvalverwijdering

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Mooie aire binnen 5 minuten lopen naar het strand. Goede schone faciliteiten en de eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het veld waarop we zaten was een beetje knus dicht bij onze buren, maar het was een paar geweldige dagen voor een hele goede prijs

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Geweldige camperstop met vers water en lege punt-, toilet- en wasmachines. Schoon en goed bewaard in de buurt van de grens van Gibraltar. Rustig en veilig. Pas op voor mannen in het bijzonder, ze wijzen je op de rotonde naar buiten en vragen om € 20 om te passeren. NIET BETALEN ZE houden het raam open en rijden door, het zijn oplichters die proberen geld te krijgen van nietsvermoedende mensen. Eenmaal in de jachthaven erg veilig

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

De camping zelf is fantastisch net als de eigenaar Alfonzo, maar we vertrokken na 3 nachten vanwege een hond naast de deur die blafte en brulde tot middernacht op nacht 2 en 3. Ik sprak met Alfonzo de ochtend dat we vertrokken en hij zei dat hij had gesproken met de eigenaar die ochtend, dus ik kan alleen maar aannemen dat we niet de enigen zijn die een probleem met de hond hebben. Geweldige camper stop te veel lawaai voor ons

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Wiw wat s vinden, was 3 nachten sopping en bleef 8. Geweldige camperstop met vriendelijke eigenaar. Buiten de stad zo mooi en rustig met ongeveer 30 minuten lopen naar de stad en 40 minuten naar een fantastisch strand. Geweldig om ook met de hond te wandelen. Als je in de buurt het op je lijst hebt gezet

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Leuke kleine camper stop dichtbij de stad met uitzicht op het kasteel. Een beetje krap, maar genoeg ruimte om buiten te zitten, mooie goed onderhouden stad op loopafstand en de beste perri perri kip die we buiten vers gekookt hebben gekookt (dicht bij Lidl). Geweldig wandelen in het gebied met veel tracks die leidt naar de bergen

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Mooie camping met eigen toilet en douche op elke staanplaats! helaas was deze tijd van het jaar de kamer erg koud zonder verwarming. Restaurant, bar en kleine winkel op het terrein, vrij ver van de stad maar goede busverbindingen. De oude stad is een geweldige plek om te dwalen en te lunchen. We waren aan het stoppen voor 2 nachten, maar besloten te blijven voor 4 als er een aanbieding op ACSI 4 nachten voor de prijs van 3 was.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Gratis parkeren vlakbij het centrum, groot water, afval en chemisch leeg punt. We hebben hier een rustige nacht doorgebracht, hoewel het nieuwjaarsdag was. Gewoon een parkeerterrein met speciale ruimtes voor campers en erg handig als tussenstop op weg naar het zuiden. Zal opnieuw gebruiken

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Mooie plek om een tussenstop te maken, gratis met elektriciteit. Water was uitgeschakeld en hoewel sommigen hun chemisch afval in een afvoer hadden geleegd, waren er geen duidelijke tekenen van waar te legen, dus dat deden we niet. Zal zeker opnieuw gebruiken

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Mooi gebied om een stop voor een nacht te hebben. De stad zelf is zeer schilderachtig, de lokale bevolking noemt het klein Venetië. De camperstop is eenvoudig met grindoppervlak, chemische verwijdering en vers water, maar er waren eerlijke caravans geparkeerd daar geen problemen, maar ze waren aangesloten op de zoetwatervoorziening. Zou dit gebruiken als een tussenstop

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Gemiddelde overnachting plek maar douches zijn verschrikkelijk, het moet worden bijgewerkt, goede prijs van € 11 betaald. Zou er weer verblijven als we waren op doorreis maar zou niet voor de site head!

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Teleurgesteld met deze CP- betaalautomaat erg verwarrend, goed gedaan door iemand die me hielp, zou de barrière niet opengaan op de weg naar buiten. Het was lawaaierig op een drukke rotonde en toen we aankwamen waren er 2 zwervers drinken op een bank op de parkeerplaats. Als anderen er niet waren, zouden we niet zijn gestopt.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Geweldige kleine camping met een warm welkom. Goede faciliteiten dicht bij een leuk stadje. Gebruik ACSI en verblijf er voor €13. We zullen terugkomen.

Sitecode: 21950

Geweldige CP. Zijn net begonnen met camperen en zijn deze reis op ongeveer 10 andere plaatsen in heel Frankrijk en Spanje geweest, dit is de beste CP waar we hebben verbleven. Rustig, schoon, goede faciliteiten en verhard voor 12€, aanbevolen

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Basis site zonder uitzicht, goede wandeling naar het strand en we vonden Chiringuito El Tranki, goed bier geweldig welkom Goede prijs aan € 10 inclusief elektriciteit en WiFi, water beschikbaar grijsafval en chemische verwijdering. We zullen terugkomen