@LAPM-Jenneskens
- 1989
prima plek ook voor grote campers. wij hebben wel al het zwerfvuil opgeruimd want dat was bitter hard nodig op deze gratis plek met prima sanistation en dat alles voor €0. Een uitgangspunt voor Ronda of met de fiets er naar toe of met openbaar vervoer ook prima te doen.
Na de verwoestende vloedgolf in 2021 nu weer een geheel nieuwe stellplatz gemaakt. bezoeken heeft op dit moment nog niet veel zin tenzij je gaat voor te wandelen. Fietsen is bijna niet mogelijk omdat veel fietspaden verwoest zijn. En restaurant bezoek zeer sporadisch omdat nog bijna alles verwoest is. Stellplatz is in ieder geval zeer mooi geworden en ligt na naast de oude.
Nou Jos en Anita rijd dan de volgende keer maar gewoon door met je 2 sterren. deze Camperplaats verdient meer met al de service die de eigenaar je geeft Voor ons de ideale plek in alle opzichten. Wat ons betreft mochten ze zo allemaal zijn. Zeer mooie fiets omgeving
Hele mooie rustige plaats aan bosrand. We hebben daar een reünie gehouden met een negental campers van de Balkan reis. We mochten van fam van Well zijn garage gebruik maken voor gezamenlijke ruimte. Een tien met een griffel.