@LambertKemps
Niks mis met deze cp. officieel zijn er 4 plaatsen. Vannacht stonden er 21 campers. Dit is geen probleem als je maar zorgt dat je geen 2 parkeerplaatsen nodig hebt. Je kunt parkeren met de achterkant over het gras. Wij hadden 2 plaatsen in gebruik en kregen een waarschuwing van de politie. Die komen een paar keer per dag langs. We werden vriendelijk verzocht om de camper te verplaatsen.
Sitecode: 194794
Hele mooie nieuwe camperplaats niet ver van het centrum. Vriendelijke receptie. Sanitair is prima en lekkere warme douches. In de avond is er een mooie sfeer verlichting. Omdat het wat hoger ligt is er een mooi uitzicht. Zeker een aanrader.
De camping heeft helemaal mooie plaatsen, je mag zelf weten waar je gaat staan. Receptie is heel vriendelijk. Mooie locatie vlakbij het het strand waar je heerlijk kunt wandelen over het vlonderpad. De indruk van de camping krijgt 4 sterren maar het sanitair geeft ik 0 sterren. Nog nooit zo'n vervallen en verwaarloosde boel mee gemaakt als hier. Water van de douche was wel lekker warm en daar is dan ook alles mee gezegd.
Niks mis met deze gratis plaats. Vlakbij het centrum.en strand. Wij stonden hier van maandag op dinsdag en het was erg rustig. Wel even opletten bij het oprijden links aanhouden. rechtse stuk is erg slecht
Twee dagen mogen verblijven op deze mooie camperplaats. Bart en Loes hebben keihard gewerkt om er iets mooi's van te maken. Sanitair is helemaal nieuw en super schoon. Leuke bar en zitjes bij het zwembad. De inrit is vrij stijl maar goed te doen. De camperplaatsen zijn daarentegen weer heel vlak. Bart en Loes , wij wensen jullie heel veel succes met alles. Groetjes Lambert en Beppy uit Veghel.
Respect voor deze twee mensen die naast hun baan deze geweldige camperplaats hebben gecreëerd. Vriendelijke ontvangst, sanitair is netjes en schoon. Goede uitleg over fiets/ wandelroutes en bezienswaardigheden. Niet te vergeten elke dag zelfgebakken cake/koek voor bij de koffie. Vicky en Leo komen graag langs voor een gezellig praatje. Deze cp verdiend geen 5 maar 10 sterren. Wij zeggen houdoe en bedankt en tot de volgende keer.
Deze camperplaats verdiend een dikke 10. Keurig netjes sanitair, mooie plekken met grasmat. Camperplaats wordt beheerd door een jong stelletje. We werden met een vriendelijk welkomspraatje ontvangen. De tuin wordt netjes bijgehouden door opa Ton. Hij vind het ook gezellig om als een echte Brabander af en toe een praatje te komen maken. Zeker voor herhaling vatbaar en dan ook een echte aanrader.
18 euro voor deze plek is wel erg veel. Het is dat we hier in de buurt moesten en niks anders konden vinden. Anders waren we zeker door gereden. De eigenaar hebben we ook niet gehoord of gezien. Jammer, hoeveel moeite is het om de gasten even te komen begroeten.
Sitecode: 92095
prachtige camperplaats met alles wat een camperaar nodig heeft. Mooie fietsomgeving en knooppunten die vlakbij de camperplaats beginnen. Wij lezen hier, vriendelijke en behulpzame eigenaar. Helaas kunnen wij deze mening niet delen. 3 dagen hier gestaan en we hebben geen eigenaar gesproken. Dat vinden we dan wel weer jammer.
Nieuwe cp met alles wat een camperaar nodig heeft. Heel mooi sanitair wat goed wordt schoon gehouden. Lekker warme douches en warm water bij de afwas. Wasmachine en droger aanwezig. Er is geen schaduw maar dat komt wel als de beplanting wat is gegroeid. Mooie fietsomgeving en je bent zo op het strand.
Rustige camping met 80% vaste staanplaatsen. Ruime plaatsen en super schoon en mooi sanitair. Van de honden weinig tot geen last gehad. Mooie omgeving om te fietsen. En niet te vergeten, vriendelijke receptie.
Mooie camperplaats aan de haven. We werden ontvangen door de aardige havenmeester. Mooi en schoon toiletgebouw met hele fijne douches. 18 euro all in. Voor herhaling vatbaar.
Gratis cp waar officeel 4 campers mogen staan. Aan de andere kant van het pad kunnen er 6 staan. Wij stonden hier dan ook in totaal met 10 campers. Weet niet of het mag maar wij hebben er heerlijk rustig geslapen.
Wat een geweldige plaats, lekker aan het water. Ideaal voor de mensen die van vissen houden. Prachtige omgeving om te fietsen. Hier komen we zeker nog eens terug.
Snap al die negatieve reacties niet. Niks mis met deze plaats. Wij stonden er met 90% Nederlanders. Je staat er gratis, stroom en water moet je voor betalen.
Mooie plekken bij de vijver. Helaas lopen er veel ganzen die alles vol poepen. Niet geschikt voor gezinnen met kinderen die op het gras of het zand bij de vijver willen spelen. Bij dit gedeelte zijn 2 toiletten. Verder op het park is een prachtig sanitair gebouw. Dit is wel erg ver lopen, wij gingen op de fiets om te douchen. Mooie omgeving om te fietsen. 23 euro all in met de acsi kaart.
Verwacht geen luxe op deze camping. Camping oogt wat rommelig , maar het sanitair is schoon en de douchen lekker warm. Wij betaalden 27 euro zonder stroom.
Nette cp aan het park. Toilet en vuilnisbak aanwezig. Bij de kiosk in het park kun je fietsen en telefoon opladen. Wel zorgen dat je een hangslotje bij hebt zodat je het kluisje af kunt sluiten.
Wat hebben ze het hier goed voor elkaar. Super netjes en mooi sanitair. Omdat het op het gras te nat was kregen wij een plekje bij het huis. Door de vriendelijke ontvangst voel je je hier meteen welkom. Contante betaling mag in euro's of in kronen.
prachtige camping op nog geen 2 km van het centrum van Ribe. Het sanitair is werkelijk een juweeltje. Bij de acsi kaart komt er nog 40 kronen per nacht bij voor de milieubelasting. Wij betaalden 64 euro voor 2 nachten incl 4 kw stroom per nacht.
Mooie cp met goede voorzieningen. Het mooie centrum van Apeldoorn is per fiets goed bereikbaar. Bij regen idd drassig maar dat trekt ook snel weer weg . 19 euro per nacht alles incl. reserveren kost je 5 euro.
Deze nieuwe camperplaats heeft alles wat een camperaar nodig heeft. Vriendelijke ontvangst, geen reservering, geen vaste aankomst/vertrektijden. Ruime plaatsen, mooi, schoon en verwarmd sanitair. Hele goede WiFi en direct aan de knooppunten fietsroutes. Hans en Petra, heel veel succes met al jullie plannen. Wij komen zeker nog eens terug .
Prima plaats voor een overnachting. Mooi winkelcentrum tot 23.00uur open. Wij stonden er met zeker 100 campers wat ook een veilig gevoel geeft. Ligt tegen de Franse grens dus nog even tanken voor je Frankrijk in rijd.
3 nachten op deze mooie locatie gestaan. Je voelt je er meteen welkom. Prachtige tuin en mooi zwembad. Op zondag genoten van de heerlijke bbq en de gezelligheid van de mede campeerders. Tessa, dankjewel dat je voor ons nog een plaatsje vrij hebt kunnen maken.
Mooi aangelegde cp. Jammer dat het niet af is. Er is aansluiting voor elektra maar die mag niet gebruikt worden. Mooi sanitair met regendouche die meestal alleen koud water geeft. Met de fiets ,met ondersteuning is het te doen om naar fort Brava te gaan maar er zitten pittige heuvels in. Vriendelijke eigenaars.
Niks mis met deze parking. Het stond vol toen wij aan kwamen. De parkeerwachter vertelde dat er over 10 minuten iemand weg ging. We hebben de man een paar euro in zijn hand gestopt. Mooie oude centrum op loopafstand en lekker rustig geslapen.
Voor de 2e keer hier gestaan en het voelde meteen als thuis komen. Dave en Gine wat hebben jullie hard gewerkt om van jullie plekske een nog mooier plekske te maken. Wij wensen jullie heel veel goeds en vooral gezondheid toe en we zeggen gewoon weer tot volgend jaar. Houdoe en bedankt maar weer.
Wij hebben dezelfde ervaring als de vorige revieuw. De prijs van de acsi klopt niet. Er komt 4 euro per nacht bij voor afvalheffing dus 25 euro per nacht. Weinig tot geen last gehad van de weg en de trein. Jammer dat de dame van de receptie zo nors overkwam. Toen we ons geld terug vroegen en wilden vertrekken werd ze vriendelijk en kon ineens alles. Jammer dat het op deze manier moet. Camping op zich niks mis mee.
Niet de mooiste plaats langs de Moezel maar op zich niks mis mee. Vriendelijke ontvangst met een flesje wijn. Niks gemerkt van herrie van de buren. 12 euro zo der stroom en 15 met stroom. Geen sanitaire voorzieningen.
Al vele camperplaatsen gehad maar deze hoort bij onze top 5. Alles keurig voor elkaar, vriendelijke beheerders en mooie omgeving om te fietsen. En niet te vergeten, elke dag die heerlijke kruidkoek. Voor ons maar 20km vanaf huis maat we komen zeker nog eens terug.
Mooie camperplaats met super schoon sanitair. Diverse folders, fiets en wandelroutes bij de info. Betalen met en enveloppesysteem. De mening van vriendelijke ontvangst kunnen wij niet delen. We hebben twee dagen gestaan en niemand van de beheerders gezien. Dit vinden we wel jammer.
Deze prachtige cp wordt gerund door een enthousiast jong stel met de hulp van de ouders. Het motto is, als we iets doen dan doen we het goed. Dit is dan ook in alles te zien. Sinds kort een mooie jeu de boules baan waar vader Kees dan ook graag een partijtje mee speelt. Gezelligheid staat voorop en alle tijd voor een leuk praatje. Wij komen zeker nog eens terug.
Alles is al gezegd over deze camperplaats. Dikke 10+. Vriendelijke ontvangst door de gastvrouw en je mag zelf je plaats uitzoeken. Mooie fietsroute naar Bad Bentheim en de outlet in Ochtrup. Misschien een tip voor de beheerder, hang een spiegel bij de wastafel. Dat is het enige wat er nog aan ontbreekt.
Mooie cp met ruime plaatsen en super netjes sanitair. Mooie omgeving om te fietsen. Let wel op, de routes die bij de receptie hangen kloppen niet. Wij waren blij dat we de fietsnavigatie bij hadden. Eigenaar mag wel een cursus vriendelijkheid gaan volgen.
Ondanks de drukte van het bloemencorso konden we toch nog een plekje krijgen. Heel vriendelijke gastvrouw en veel informatie over de omgeving. We stonden er met bijna 60 campers dus dan is 2 douches en 2 toiletten aan de krappe kant. Sanitair wordt 3 keer per dag schoon gemaakt en ziet er dan ook super netjes uit. Wifi was slecht maar dat komt wss door de drukte . Mooi fietsen door de bollenstreek en door de duinen.
Voor de 2e keer hier gestaan. Er is hard gewerkt, veel plaatsen opgeknapt met nieuwe grind en mooie afscheiding. Ook de bomen zijn flink gesnoeid zodat het inparkeren makkelijker gaat. Schoon toiletgebouw met lekkere warme douche. Al met al een aanrader Prijs was nu met acsi kaart 21 euro incl. stroom
Dikke 10 voor jullie gastvrijheid en enthousiasme waarmee jullie de gasten verwelkomen. Er is aan alles gedacht, naambordje, blokken voor de luifel en eigen waslijn bij elke camper. David legt heel graag uit hoe en waar je het beste kunt fietsen. Als afsluiting hebben we enorm genoten van de Hollandse avond met wijnproeverij, snacks en Hollandse muziek. David en Gine, jullie zijn goed bezig en wij zeggen, tot volgend jaar. gr. Lambert en Beppy
Grote camping met heel goede voorzieningen. Vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen en schoon sanitair. Op de fiets naar het mooie stadje Aguiles is een aanrader. Enige minpuntje is de wifi, die is er echt heel slecht.
Grote camperplaats , vriendelijke ontvangst. Wij stonden op het eerste gedeelte daar heb je geen last van de bomen. Dit gedeelte heeft weinig schaduw maar voor nu is het er heerlijk. Mooi en schoon sanitair. Mooie fietsen naar het volgende dorpje Agua Amarge. Wel flink klimmen en dalen dus een e-bike heb je hier wel nodig.
Met onze camper van 7 mtr was het even zoeken naar een plekje. Er zijn veel kleine plaatsen dus niet geschikt voor grotere campers. Sanitair is gedateerd maar super schoon. Dame aan de receptie gaf je niet het gevoel dat je er welkom bent. De locatie aan het strand maakt dat weer goed.
Hier wordt je meteen vrolijk als je binnen komt rijden. Wat een vriendelijke ontvangst. sanitair beperkt maar super schoon. Lekker dichtbij bij het strand, bakker en supermarkt. 13 euro zonder elektra.
Nette cp dicht bij de boulevard en het centrum. Vriendelijke beheerder. Geen last gehad van lawaai en de cp is goed verlicht. Zeker aan te raden om een bezoekje te brengen aan het mooie Benalmadena
Heerlijke rustige cp waar je geniet van de stilte van de natuur. Er gelden hier 2 regels, eerlijkheid en respect. Vriendelijke en gezellige eigenaars die met raad en daad voor je klaar staan. Dat er maar een toilet/douche is zagen wij niet als een probleem. Er is nog genoeg te klussen maar hun motto is, wat vandaag niet gaat komt morgen wel weer. Succes met alles en als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug.
Niet echt een cp. Achter het restaurant kunnen een paar campers staan. Het geheel oogt rommelig maar je hebt er alles wat nodig is. Schone warme douches, wc water elektra. Vriendelijke eigenaar. Overnachting inkl. stroom 10 euro.
Camping met goede sanitaire voorzieningen. Mooi fietsen door het natuurgebied. Even opletten met inparkeren voor de lage bomen. Als je de weg er naar toe met gepaste snelheid neemt dan is er niks mis mee.
Vriendelijke ontvangst door de gastvrouw. De fietsroute die bij de receptie ligt is een echte aanrader. Ook via knooppunten over het jaagpad met de fiets naar Antwerpen is goed te doen , 22 km. Het sanitair vraagt wel wat onderhoud.
Gratis cp aan een voetbalveld. Leuk om nog even naar de training van de voetballertjes te kijken. Met de fiets naar Brussel is goed te doen.
Als je van paarden houd is dit het perfecte plaatsje. Kamperen op een veldje tussen de paarden. Vriendelijke gastvrouw die hard werkt om alles op orde te krijgen. Douche en toiletten zijn netjes. Er moet nog het een en ander gebeuren om het kampeergedeelte wat aan te kleden maar daar wordt aan gewerkt. Mooie omgeving om te fietsen.
Mooie cp aan de haven. Kleine plaatsen, luifel uitdraaien niet mogelijk. Schoon sanitair toegang met code. Hier kan bijna alles, is het vol, parkeer maar in het gras of op de stoep. Havenmeester keurt alles goed. Aanrader op de fiets naar Kap Arkona
Wij stonden hier als enige camper bij 3 vrachtauto's. Rustig geslapen en toen we wakker werden waren de vrachtauto's weg . Niks van gehoord. Lekker verse broodjes van de Lidl bij het ontbijt en rijden maar weer. Op naar Rugen. Vuilnisbak aanwezig.
Mooi uitgangspunt om op de fiets Bremen te bezoeken. Wij betaalden 20 euro incl stroom . Mooi sanitair alleen zou er wel wat beter schoongemaakt mogen worden.
Wederom genoten van jullie prachtige camperplaats. Wat hebben jullie hard gewerkt en wat is het mooi geworden. We komen beslist weer terug.
Digitaal aanmelden is een heel gedoe. We konden niet met de creditkaart betalen dus maar gewacht tot om 15.00 uur de receptie open was. Uiteindelijk cash betaald. Seizoenplaatsen zien er rommelig en onverzorgd uit. Mooi nieuw sanitair. Wij betaalden 29 euro per nacht voor camper en 2 personen. Mooie omgeving om te fietsen.
Wat een geweldige camping. Rust en ruimte. Sanitair een 10+. Prachtig uitzicht. Zoek maar een plekje uit en neem zoveel ruimte als je wilt. Fietsen naar Muhlhausen 22 km en het baumkronen-pfad 9 km. Wel heuvelachtig maar met de e-bike goed te doen.
Helemaal eens met de vorige revieuw. Eerste indruk is heel rommelig. Tot onze verbazing waren toilet en douche heel netjes. Eigenaar komt wat wantrouwend over. Hij houdt zijn gasten goed in de gaten. Locatie is fijn om Dresden en Meissen met de fiets te bezoeken. Aanrader Asisi Panorama in Dresden.
Wat een top camping. Aan het meer waar je kunt zwemmen wandelen en fietsen. Zwembad op de camping. Winkel, restaurant en broodjesservice. Hele mooi nieuw sanitair. Wij betaalden 22 euro per nacht met de acsi kaart in juni.
War een geweldige camperplaats. Mooie ruime plaatsen en prachtig nieuw sanitair. Werkelijk aan alles gedacht. De ronde opstelling is erg leuk en gezellig. We komen zeker nog eens terug en anders wel naar jullie tweede camperplaats die bijna klaar is.
Hele mooie , nette cp. Vriendelijke eigenaars zijn altijd in voor een praatje. Op vrijdagavond met zijn allen koffie met Limburgse vlaai. Het mooie van deze plaats is dat de campers allemaal schuin staan zodat je toch nog weg kunt kijken. Het enige wat we misten was een afwasplek. Voor de rest grote pluim.
Mooie camping direct aan het strand. Zeer vriendelijke Nederlands sprekende receptie. Wel opletten met inparkeren, de boompjes zijn erg laag. Door het slechte weer 1 dag eerder vertrokken en we kregen zonder probleem het geld terug. Wifi is erg duur.
De camperplaats was vol dus we moesten op de camping. Kleine plaatsen en opletten voor de bomen. Sanitair is erg oud en niet al te proper. Mevrouw aan de receptie niet echt vriendelijk. Mooie omgeving om te fietsen.
Mooie nette camping 2 km van het centrum en strand. Met de acsi 18 euro pn en 7 = 6 betalen. Fijn verwarmd en schoon sanitair . Vers stokbrood in het restaurant. Vriendelijke Necerlandse dame aan de receptie. Personeel van het restaurant mag wel een cursus vriendelijkheid gaan doen. Al met al een camping om zeker weer eens terug te komen.
We hadden het geluk dat we hier nog een weekje konden staan. Wat een geweldige plek. Ingang idd wat smal maar met de hulp van de eigenaar geen probleem. Met de (elektrische fiets) naar Benidorm en Altea is goed te doen. Alle voorzieningen zijn er top. We stonden er met overwinteraars en werden meteen in de groep opgenomen. Als we weer richting Benidorm.gaan komen we hier zeker weer terug.
Deze camping staat nog in de kinderschoenen. Ontvangst door vriendelijke eigenaresse. Beperkt, schoon sanitair. Mooie plaatsen in de tuin. Plaatsen op het erf ogen wat rommelig. Er zijn plannen om de boel op te knappen en uit te breiden. Met de inzet van de enthousiaste gastvrouw gaat dit zeker goed komen.
Deze geweldige cp is kort geleden heropend door de nieuwe eigenaars. Twee jonge enthousiaste mensen die er alles aan doen om het de gasten naar de zin te maken. Niks op aan te merken, geen vaste aankomst/vertrektijden, zelf plaatsje uitzoeken op het mooie grasveld. Keurig net sanitair en goede WiFi. Mooie omgeving om te fietsen. Centrum van Maasbree op een paar kilometer. Al met al een echte aanrader !!! Wij komen zeker nog eens terug....
3 nachten gestaan op nr. 9. Mooie cp met alle voorzieningen die een camperaar nodig heeft. Mooi sanitair, hele goede WiFi en veel informatie en mooie fietsroutes. En dat alles voor de 14 euro. Een echte aanrader.
mooie cp met alles wat een camperaar nodig heeft. Hele vriendelijke eigenaars met hart voor hun zaak. Rondleiding door het melkveebedrijf is interessant. Mooie omgeving om te fietsen. Kortom een echte aanrader.
Wat een geweldige camping. Mooie ruime plaatsen en alles super netjes . Vriendelijke eigenaars die graag een praatje komen maken Mooie omgeving om te fietsen. Een echte aanrader en wij komen zeker nog eens terug.
Sitecode: 92052
mooie cp met ruime plaatsen. Elke camper heeft een kunstgrasveld voor de deur. Sanitair van een 5 * hotel. Het enige wat wat we missen is een plaats voor de afwas maar daar wordt aan gewerkt. Mooie omgeving om te fietsen.
Door blikseminslag grote schade aan het gebouw. Sanitair is te gebruiken en ziet er keurig netjes uit. Camperplaatsen werden in gebruik genomen door de bouwvakkers. We mochten de camping staan. Minpunt vonden wij dat je met de telefoon en je internetbundel geen of nauwelijks bereik hebt. Camping ligt vlakbij kamp Westerbork in een hele mooie omgeving om te fietsen.
Heel vriendelijke eigenaars die helpen waar ze kunnen. Voor de prijs van de cp op de camping gestaan. minpuntje vonden wij de hoge heggen. Zouden de helft lager mogen zijn. De drukke weg is wel storend. Gelukkig s nachts wel rustiger.
Mooie camping met hele ruime plaatsen. Hier vier nachten gestaan in coronatijd en betaalden 13 euro per nacht incl. Mooie omgeving om te fietsen en wandelen. Vriendelijk ontvangst en veel folders over de omgeving.
prachtige camping in het groen. mooi gelegen aan een stromend riviertje. De eenden komen bijna je camper binnen.
mooie camping, grote plaatsen en mooi en schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst met goede uitleg over de omgeving. Je mag zelf je plek uitzoeken. Als je aan de linkerkant gaat staan kun je inloggen op de gratis wifi van de buurcamping.
Alleen maar lof over deze camping. Rustig gelegen, vriendelijk eigenaars en sanitair netjes en schoon. Vanaf de camping kun je mooi fietsen. Zeker een aanrader.
hier 2 nachten gestaan. Het is een mega camping. Wij stonden met de camper tussen de bungalows dus niet echt gezellig. Sanitair is schoon. Je kunt in de omgeving heel mooi fietsen.
nette cp vlakbij het centrum. Als je aan de zwembadzijde staat mooi uitzicht op de ligweide van het zwembad. Gratis goede wifi. 8 euro voor 24 uur. Voor 50 cent kun je 10 minuten douchen bij het zwembad. Water en stroom aanwezig.