@Larry-and-Mel
Ontspannen goed onderhouden woning. Schone faciliteiten met goede warme douches. Was voor € 4 en droog € 2. Internet voor € 2 per dag met een limiet van 500 mb. Leuke fietspaden bij ingang.
Prachtige camping met vlakke plaatsen op gras. Groot zwembad (4 Lev PP) en zwembare rivier. Prachtige locatie. Busdienst dagelijks naar Veliko Tornovo. Gemakkelijke en eerlijke verharde weg naar de site.
Sitecode: 20064
Jason, de Schotse manager is erg aardig. Meestal vlakke plaatsen. Zeer smalle toegangsweg van de hoofdweg. Controleer bij kampeerborden de laatste 20 meter wegenaanleg in het kamp. Ruwe afspoeling niet geschikt voor voertuigen met weinig ruimte juli 16,2019. Vooraf bellen. Anders een zeer aangename site.
Sjoerd en Marijana zijn super gastheren. Hun kleine familiecamping was een genot. Zeer informatief over plaatsen om te bezoeken in Zagreb en binnen Kroatië. Spreek Kroatisch, Nederlands en Engels. Het zwembad is een zoete toets. Zou het ten zeerste aanbevelen. Bij aankomst gebruik je de westelijke ingang tenzij steile heuvels geen probleem zijn. Prijs is € 17,40 per nacht. Genieten.
Geweldige locatie direct aan de Reigsee. Gezinsvriendelijk, maar ook erg rustig 's nachts. Goed gevulde kleine winkel voor brood en basics, plus bier en wijn. Gerund door een familie en zowel behulpzaam en vriendelijk. Douches, toilet, was / droogmachine in een zeer groot schoon gebouw op een lichte heuvel. Geweldige fiets / wandelpaden langs beide meren en naar het platteland. Zeer aan te bevelen.
Uitstekende locatie met voldoende parkeergelegenheid. Gemakkelijke toegang tot Wenen via bus, tram of fietspad. Geweldig receptiepersoneel en zeer schone en overvloedige douches. Berijpte bierpullen.
Mooie locatie direct aan de Donau en op korte loopafstand van Krems. Genoteerde prijs was hoger dan vermeld met € 8. Tal van elektrische aansluitingen en zeer schone en overvloedige douches, toiletten, schotel- en kledingwasstations. Fietstochten langs beide zijden van de Donau.
Joe en zijn hond Charlie runnen een schone, maar rustieke kleine camping in een appelboomgaard. De lokale cider wordt geserveerd op locatie samen met stevige nosh schotels. Slechts een grote badkamer en een apart toilet voor de geschatte 10 locaties. Breng een mugmepper. Heerlijke en rustige locatie met veel fietsmogelijkheden. Veel plezier.
Een van de meest professionele en schone campings op grote hoogte die we hebben bezocht. Moderne douches, toiletten en handige opstellingen voor afval, water en elektriciteit. Ludwig en zijn familie maakten ons verblijf in dit gebied een genot. Geweldige ruiterpaden en en op het terrein restaurant en spa. Zou het ten zeerste aanbevelen.
Heerlijke camping. Grootschalige kampeerplekken met privacyheggen. Dicht bij het Balatonmeer (3 blokken) en het zeer mooie stadje Keszthely (6 blokken). Fijne douches en een enorm zwembad. Zou het ten zeerste aanbevelen.