@MEMdeBruin
- 2005
Prijs van app is helaas misleidend. Deze geeft vanaf €29,- aan, maar door de administratiekosten van wel €8,50 en milieubijdrage/ toeristenbelasting á €2,- is dat bedrag nooit haalbaar. De app zou vanaf €37,50 moeten aangeven voor 2 personen incl bovenstaande. De stroom, kids etc. komen daar nog bovenop. Wij waren voor 1 overnachting €48,10 kwijt. Stroom en 2 kinderen. Dit is te veel voor een camperplaats/ camping overnachting. Voor de rest prima
Alles goed voor elkaar. Fijne plek om te vertoeven. Vriendelijk ontvangst, alleen mogen wij Hollanders wel iets duidelijker schrijven (inschrijfformulier) volgens de beheerder 😉. Mooi en gezellig stadje, ongeveer een kwartiertje lopen. Bezoek aan ruïne, kabel- en rodelbaan ook erg leuk. Waterval dwars door stadje. Leuke terrasjes. Broodjesbus komt niet op zondag hebben we gemerkt 😅. Wij komen zeker terug!
Zeer rommelige CP. Wel bereikbaar zonder groene sticker vanaf snelweg 42. Staan veel oude auto's caravans en zelfs een pipo wagen. Heel veel plekken gereserveerd en afgezet met pionnen. De app zegt €17,- de beheerder en zijn formulier zeggen €24,- euro. Bij navragen zegt hij ; "het is net als in een hotel, als het er druk is, gaan de prijzen omhoog. dat is bij mij ook zo". Prijs-kwaliteit absoluut niet in verhouding. Wij komen niet meer terug.
Fijne plek, aardige beheerster, fijne douche en schoon toilet in het gebouw midden op het terrein. Helaas jammer dat medecamperaars het nodig vinden om de plekken in het midden helemaal alleen voor zichzelf in beslag te nemen. Terwijl er makkelijk 2 normale campers achter elkaar kunnen staan! Het is nu eind oktober en helemaal stampvol. Van een aardige Duitser en Nederlander mocht ik overdwars voor hun komen staan. Van een onaardige Duitser niet!
Nette stille cp. Briefje met gegevens netjes invullen, (de 4 kon ook een U zijn?!), anders begint de beheerder te knorren ;) Verder zijn er zeker 20 stroompunten, te gebruiken voor 4 euro extra. Tarief €12,- inclusief 2 volwassenen. Per persoon extra + 2 euro. Met een gezin wordt het dus al snel wat duurder. Vandaag (27-10-'24) waren er voor het eerst wat plekken vrij, schijnt al maanden lang elke dag vol gestaan te hebben. 1.3 km naar Altstadt.
Prima rustige plek met alle basis voorzieningen, waaronder 4 stroompunten. Ook al zijn de 3 plekken vol, er is genoeg ruimte op de plaats om toch ook te blijven staan. We staan nu zonder problemen met zo'n 10 campers. Leuke wandeling door kurpark langs de 'Alter Flecken' naar leuke altstadt. Heerlijk gegeten bij 'Dolce Vita'. Dank aan Freundenberg voor zo'n fijne Camperplaats en de gastvrijheid!
Eigenlijk is 1 ster al teveel. Het is gewoon een mixed parkeerplaats, één van de weinige in Cochem waar campers niet verboden zijn, die voornamelijk door auto's in genomen wordt.
Helaas, ze laten caravans toe. Persoonlijk vind ik dat die niet horen op een camperplaats, dus niet ok.
5 mooie grote plaatsen. Alles op loopafstand. Geweldig deze CP-en in Nederland.
Sitecode: 20141
Helemaal top. tv aansluiting en heel leuk voor kinderen. Je hebt hier letterlijk geen kind aan ze. Mogen aan alle animatie van de camping meedoen. leuk zwembad. Neem vooral je lege gasflessen mee, hier kun je ze laten vullen voor minimaal helft van in nl, om het even wat voor flessen. Ik mis wel de oude snackbar en supermarkt. Deze zitten nu in bij de Esso hiernaast en zijn over de top qua prijs.
fijne cp naast zwembad. Het was mooi weer dus even lekker buiten gezwommen. Betalen bij zwembad en zwemmen zit in de prijs. Water nemen zonder 1 euro muntje te gebruiken, stond gewoon druk op. Het dorpje/ stadje vind ik een aanfluiting, persoonlijk helemaal niets aan, geen sfeer, geen mooie huisjes, geen gezelligheid, helemaal niets. Snel weer verder gereisd
Naast campers stonden hier ook caravans en campers voor langere tijd. Ergenis om na legen toilettank niet te kunnen spoelen. 1 muntje voor grijs water/toilet te kunnen lozen, dan gaat de klep in de loosput open en muntje om water te kunnen tanken. Muntjes verkrijgbaar in zwembad, dus alleen onder openingstijden. Zwembad gesloten van 03 t/m 21 september 2018. Zwembad, dorp en vers brood Aldi een 9
zeer tevreden, alle voorzieningen aanwezig en super plek om met onze iets oudere camper ook de stad te kunnen bezoeken. Vlak bij Centro. Ligt midden in milieuzone, maar alleen voor deze CP is een uitzondering gemaakt. Staat netjes aangeven op boord als je de snelweg afkomt. Ik zal de foto daarvan toevoegen. Naast een skatepark, dierenpark en vlakbij McDonalds, dus kids ook blij.
Jammer van de prijs. Met 2 personen prima, maar met meer komt er €5,- per persoon bij. Dat vind ik te duur. 1 volwassene en 2 kinderen €17,50 per overnachting gaat teveel richting camping tarief. Voor de rest alles prima in orde. Vlak bij avonturenpark Hellendoorn, 12 minuten fietsen. Indien gewenst gebruik douche en toilet. Volop rust.
Prima camper parkeerplaats. Gemeente of aannemer heeft 1 plek volgestort met zand en die ligt er al even, helemaal begroeid. Dus 2 plaatsen is erg weinig en zo vol. Geschikt voor kinderen. Grote mooie speeltuin en grote skatebaan. Splinternieuw erg leuk zwembad geopend in juli 2016. Binnen/buitenbad golfslagbad en leuk wildwaterbaantje. Of gewoon saai baantjes zwemmen; €2,50 Kids en €3 volwassen.
16 euro per overnachting in hoogseizoen. Echt topplatz waardige plekken. Helaas maar 3, dus snel vol. Water, stroom, tv kabelaansluiting en afvoer putje naast iedere camper. Grote vuilwaterloosput en wc verzorging 10 meter buiten de 3 camperplaatsen. Kinderen mogen meedoen met animatie op camping. Binnen/buitenspeeltuin, riviertje. Indien vol rij dan naar Fuussekaul. Net zo goed maar meer plek
Groot grasveld. Zwembad alleen binnen. Meertje niet om te zwemmen. Geen speelgelegenheid zoals aangegeven. Doorgereden.
Parkeerplaats met camperplaatsen tussen de bordjes. Met apart grasveldje voor tentjes. Toilet en kraantje in heren toilet onder wastafel. Vuilwater/ toilet put. Mooi meer om te zwemmen. Vuil zelf meenemen.
Geweldig dorpje voor kinderen. Mooie camperplaats met goede service. Melden bij informatie en betalen in het Raadhuis. Dan krijg je ook de Konus kaart (gratis OV in schwarzwald) en de gratis week kaartjes voor het gezin voor het zwembad en speelhal. Er zijn een supermarkt en een bakker vlakbij de cp. Verder heeft het dorp nog 5 leuke speeltuinen een kinderboerderij. €14,10 2 volwassenen en 2 Kids.
Geen uitzicht op Ohmbachsee. Kleine speeltuin en skatebaantje. Goed om te zwemmen en met rubber bootje te spelen. Veel steekvliegen. Goed restaurant. Achterste plaatsen alleen met heel lang stroomsnoer. Beheerder sluit je aan en rekent verbruik af 0,60 kwh. Water flessen en kannen vullen in restaurant mogelijk. Restaurant betaalbaar en goed zolang je niet vegetarisch bent want dan wordt je ziek.
Prima plaats, perfect voor kinderen. Serviceplaats redelijk. Geen gelegenheid chemisch toilet spoeling. Grote leuke speeltuin met kabelbaan, trampo, glijbaan, schommels, waterpomp, wipwap enz. Verder superleuk betaalbaar binnen/buitenbad met glijbanen. Hele mooie stad met oude gebouwen, parkjes, station voor eventueel bezoek aan Kalsruhe. (Kost €10,10 dagkaart voor gezin) en veel leuke restaurantjes.
Echternach is geen camperplaats maar camperparkeerplaats. Overnachten is nadrukkelijk verboden. Zie foto verkeersbord. Meer dan een 1 ga ik niet geven voor een camperplaats waar niet overnacht mag worden van de eigenaar (Gemeente). Zal waarschijnlijk niet lang duren voordat hier ook gehandhaafd zal worden. De serviceplaats is wel heel goed. cp af lopen rechts onder brug is en skatebaan en rivier.
Mooie ruime plaatsen. Beekje om te spelen. Mooi stadje. Zwembad. VVV. Parkeerkaartje mee naar informatiepunt voor Konus kaart. Gratis OV in hele Schwarzwald voor gezin zolang je blijft (hond in OV duur €16,- ). Gratis zwembad in dorp plus veel korting op andere bezienswaardigheden. Enige nadelen; geen mogelijkheid voor wc spoeling na legen, geen mogelijkheid kleine hoeveelheid water af te nemen.
Dit is echt een topplat. Alles is echt zo goed voor elkaar. 4 grote plateaus waarop bij elkaar 29 campers kunnen staan. De serviceplaats is ook prima. Speelhal/tuin voor de kids en ongelofelijke rust op de plaats zelf. Voor de buscamperaars zonder douche aan boord; Heerlijke schone douche en toilet ruimtes. Rust, water, stroom, service, toilet en douche incl. De prijs voor dit alles €10,- 31/07/2016
Te smalle plaatsen. Serviceplaats bij de uitgang parkeerplaats. Om gratis te zwemmen in de Bostalsee, moet je linksaf 1/3 meer rondfietsen en dan thv klimbos is er een heel klein grasplekje waar je kunt zwemmen. Betaald zwemmen dichtbij kan, maar wij hadden een hond bij ons. De plaats is naar verhouding te duur. Op de camping is weinig speelgelegenheid. Douchen op camping mag en is erg goed.
iid weinig plaatsen maar wel tiptop voor mekaar. Voor de kleintjes een leuke speeltuin tegenover de cp. Alles wat een camperaar nodig heeft.
Wij zijn hier in juli 2015 geweest. Ontvangst erg vriendelijk. Erg leuk voor kinderen tot 12 jaar. Wel prijzig, alles kost €2,50 per ritje. Kleine kinderboerderij, veel speelgoed en springkussen. Je kunt er erg lekker eten voor nette prijzen. Geen douche wel apart net wc gebouwtje bij Camperveld. Geen wifi. Geen mogelijkheid vuil achter te laten maar in overleg voor €3,- Erg veel steekvliegen.
Camperplaats onwaardig. Prijs 17euro incl stroom en toeristenbelasting. Voorzieningen zijn er niet of zwaar onder peil. Ondergrond niet verhard zodat iedere camper vaststaat. Sanitair zou het goed doen in een spookhuis. Doe aub iedereen een plezier en haal deze camping/camperplaats eraf.
Op zich prima plaats maar puntenaftrek door de euro's verslindende stroom paaltjes. Onze camper heeft alleen stroom nodig voor leefaccu te laden en koelkastje. Dat is 1 euro per 9 uur en dat vind ik teveel. Je kan ook niet aflezen hoeveel of hoelang je nog over hebt. Dat is, vind ik een verbeter puntje. Verder betaalde we voor camper en 2 personen 9 euro
Alles wat een camperaar nodig heeft en dat voor niets. Gratis staan, gratis stroom, water tanken en lozen. Perfect voor elkaar en ook nog erg lekker gegeten bij een Grieks Italiaans restaurant in een soort passage in het kleine stadje. De camperplaats is naast een erg leuke speeltuin en binnen/buiten zwembad. Wel je eigen slang en aansluiting nodig om water te tanken maar dat geldt voor zich.
Camperplaats waarvan achterste gedeelte in aanbouw is. Handige fietsroute naar Leipzig meegekregen van de eigenaresse. Water tanken aan voorzijde huis met lange slang die in zon hangt. Water lozen met emmers ivm gebrek aan afstortput. Camper €10,- lozen water €1,- tanken water €1,- chemisch toilet lozen €1,- stroom met 1 euro munten. Ik had er ongeveer 2 nodig voor 24 uur. Geen sanitair aanwezig.
Alles in orde alleen de prijs iets minder. €29,- per nacht voor 2 volwassenen, 2 kinderen, stroom en een camper.
Vriendelijk boerengezin. Rustige plek. Letterlijk tussen de koeien. Wel vroeg wakker van de, voor ons vreemde, beesten geluiden. Maar dat is een keuze. Superleuk voor kinderen. Ze mochten mee de koeien halen en brengen en het melken bekijken. Achterop bij de boer op zn quad vonden ze ook erg leuk. Toilet netjes en schoon wel stukje lopen naar voorkant boerderij. Stroompunt naast plek. Erg tevreden