@ManoJose5561
Sitecode: 102065
Coördinaten moeten daadwerkelijk aangepast worden. Gewoon P1 aanhouden en bij de poortjes rechtsaf. Staat goed aangegeven. Er is een nieuwe betaalzuil geplaatst maar deze is nog niet in gebruik. Wanneer???? Prima plek.
Vandaag aangekomen en deze plaats is daadwerkelijk niet meer gratis. Je hebt een passe etappe kaart nodig. Voor een goede cp mag er best betaald worden, geen probleem maar hou het simpel met een betaalautomaat. Nu staat er 1 camper en zijn er 19 plaatsen vrij. Wij zijn op de P bij het bezoekerscentrum gaan staan. We staan er met nog ruim 20 campers. En er komen er nog meer aan. Hier is de gemeente het doel voorbijgeschoten. Jammer.
Hele fijne rustige plek. Kosten 3 euro per nacht en niet zoals 2 reviews terug alles gratis. niet de qr scannen die op het bord bij de service aan de lantaarnpaal staat. app “ Osona Territori camper “ downloaden. deze bestrijkt heel veel cp ‘ s in Spanje. gegevens camper invullen en via Apple met je betaalkaart betalen, easy!
Fijne ruime camperplaats. Wij hebben 4 nachten achter bij de bosrand gestaan. Heerlijk als je van rust houdt. Schoon en goed sanitair. 2 fijne wandelingen, Schapendoppe en Kale Duinen, en een fietstocht gemaakt. Aanrader!