@Marcel.
Lid van Campercontact sinds 2020
een super mooie en ruim opgezette camperplaats. sanitair is schoon en lekker ruim. De verzorgingsplaats is ruim opgezet met stortplaats vuil water en chemische toilet. Verder heel stil. Af en toe hoor je een vliegtuig overkomen. Maar dat komt waarschijnlijk omdat het hier stil is. inchecken gaat met de enveloppe ook erg makkelijk. zorg wel voor contant geld. Het moet gepast in de enveloppe gestopt worden.
Sitecode: 20336
Een hele nette camping. campers kunnen op de veldjes kamperen. de plekken zijn niet al te groot. 10 ampere is standaard. Het receptie gebouw en belendend restaurant en supermarkt zien er geweldig uit. Echt van deze tijd. De kwaliteit van de afhaal snackbar is hoog en zeker in combinatie met de prijs. Een in boter gebakken Schnitzel en een los bekertje roomsaus. Reserveer wel ruim een half uur voordat u wilt eten. Mooie wandelomgeving. aanrader!
Wat een vriendelijke ontvangst bij een vriendelijke familie. Er was plaats genoeg. In de hoekplaatsen is extra ruimte en extra grote plaatsen. Ed verkoopt vlees van eigen koeien. Erg malse kogelbiefstuk en Picanha meegenomen. Echt een aanrader om te verblijven. Ondanks de Corona tijd.
Met een CKE voor €20 per nacht gestaan. Lekker dicht bij het zwembad en snackbar. Strand is een kwartiertje wandelen en naar de haven via wandelpad binnen 20 minuten. Servicestation met betonnen vloer. Zeer nette camping. Plaatsen zijn redelijk vlak.
Een mooie omgeving. Er kunnen paarden gehuurd worden. Er is een vernieuwd sanitair gedeelte. Het zwembad had een watertemperatuur van 26 graden. Verder kun je prima naar het stadje wandelen en kun je net voor de uitgang vuil water lozen en nieuw innemen.
Sitecode: 2089
Met de camper kun je ook op de camping staan. Ik heb een CKE kortingkaart en dat betaal je 20 euro en 1,20 toeristenbelasting. Prima sanitair. Een mooi zwembad. We hebben pizza gegeten. Meer was er ook niet. Helemaal gaar was de bodem niet. Hij smaakte verder wel goed. Elk straatje heeft een gemeenschappelijke BBQ plaats. Bij laagwater is het strand bijna een kilometer lang. Er is een mooi zwembad
De locatie is prachtig. De camping zelf is erg eenvoudig. Douche is niet altijd warm. Prima als overnachtingsplaats. Eenvoudig en duur. De camper moet echt niet langer dan 6 meter zijn. Je kunt anders de bocht om de receptie lastig maken.
Sitecode: 19245
De camping ligt prachtig aan de Noorderplassen. De camperplaatsen hebben een verharde ondergrond met daarop gras. Ondanks dat de camping pas half april geopend is, is al veel bereikt. Is het al perfect? Nee dat nog niet. Je kunt prachtig wandelen en fietsen in de omgeving. De gemeente heeft de brug naar de Lepelaarsplassen nog niet gereed. Nu even een stukje omfietsen. Verder veel potentie.