@MargrietBB

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Heerlijke plek. Er stonden 2 andere campers, op straat was het ‘s avonds heel rustig. De plekken horen bij de haven, waar ook de ruime en schone toiletten en douches zijn. Kostte SEK 250, reserveer een Havenplaats in de app die erbij hoort. Bijzonder: privé sauna te huur voor SEK 200!!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Leuke camping met zwembad. Niet heel mooi, wel heel rustig en schoon. Met winkel en heerlijke verse broodjes. Stepjes te huur, waardoor je in 10 minuten in het leuke centrum kan zijn.

Echt een fijne camping. Heel net sanitair, goed restaurant, groot zwembad, rustige plek, veel schaduw, niet te groot en niet te klein, en een heerlijk zonnetje erbij ;-)

Heerlijke camping. Rustig, nieuw en met zwembad. Koelt lekker af ‘s avonds. Het restaurant was alleen gesloten.

Goeie locatie, vlakbij een heerlijk en rustig strand. Op de camping mag iedereen overal staan, en dat vonden wij wat rommelig. Net als het sanitair, dat was ook rommelig, niet echt schoon… We waren er op een vrijdagavond, toen er vrij veel lawaai nog uit de omgeving kwam. Om half 12 gingen alle lichten op de camping wel uit, maar iedereen had nog gewoon z’n muziek aan staan. Kortom: niet slecht, maar we waren ook niet heel enthousiast.

Wij staan niet op de camping, maar op de parkeerplaats. Hier zijn de plekken krap, maar toch is het er best fijn. Sanitair is op de camping, dus een kleine wandeling. Openbaar vervoer naar San Sebastián is erg goed geregeld! €1,85 pp voor een enkeltje en ieder half uur gaat er een bus.

Wat een heerlijke plek! Wij hadden een hele ruime plek, lekker op het gras, met grote hagen tussen de campingplaatsen. Op loopafstand van het strand of op fietsafstand van het sfeervolle Saint Jean de Luz. Sanitair was ook mooi schoon. Wij gaan graag nog eens terug!

Hele fijne camping. Net sanitair. Aardige behulpzame mensen. Ook flink wat schaduw op alle (ruime!) plekken. Op fietsafstand van het verrassende Nantes.

Hele fijne kleine camping! Eigenaren zijn super vriendelijk. Het zwembad is lekker. De plekken zijn lekker ruim. En het is op fietsafstand naar het prachtige Mont Saint Michel, via een leuke binnendoor route. De camping verhuurt ook enkele fietsen. Plek 33 heeft lekker veel schaduw!

Met onze camper van bijna 7 meter werden we hier geweigerd. Heel jammer!

Sitecode: 20334

Heerlijke camping op fietsafstand van het mooie Brugge. Schoon sanitair, nette camping. Prima voor een paar nachten doorreis. Er is weinig te doen voor de kinderen.

Lekker dichtbij het leuke stadje Colmar. Met de fietsen, die je op de camping kan huren, ben je er zo. De camper-plekken zijn prima, maar redelijk dicht op elkaar. Sanitair is prima. Zwembad was niet echt warm trouwens… Heel dichtbij de hypermarché, dat vonden wij dan weer heel erg fijn ;-)

Een fantastische plek om te genieten van Venetië. Prima camping ook, ze mogen hooguit het sanitair iets vaker schoonmaken. Het zwembad was heerlijk verkoelend.

Op zich een prima camping. Netjes, ruime plekken, vriendelijke mensen. Het achterste stuk is voor campers en dat stuk is best prettig. Rustige camping, vooral fijn voor een doorreis. Wel een prijzige doorreiscamping overigens. Bologna is echter superleuk!!! Dus het was het bezoek meer dan waard.

Wat hebben wij het hier fijn gehad! Hele fijne eigenaar en personeel!! Heerlijk restaurantje en lekker brood. Groot zwembad (dieper dan 1,80), fijn sanitair. Er zijn fietsen te leen en ze zijn in alles behulpzaam. In de zomer sta je op de camping inderdaad hutje mutje… MAAR, toen we belden zei Mauro: je kan wel op de parkeerplaats. Ik vreesde voor het ergste, maar de parkeerplaats bleek juist fantastisch, met veel meer ruimte dan op de camping

Heerlijke plek. Grote plekken onder de bomen. Hele vriendelijke ontvangst. Let op: eigen wc papier meenemen!

Het telefoonnummer moet zijn: +31648458882 Nederlandse eigenaren op een hele rustieke camping op een prachtig grasveld. Yvonne kan geweldig koken. Zelfs na late aanmelding (15:30) konden we nog bij de table d’hôte aanschuiven. Sanitair is schoon, maar wat rommelig naar mijn smaak.

Heerlijk openbaar zwembad!!! (Heren, neem een strakke zwembroek mee). De camping ligt op een prachtige plek (een mooi park naast een chateau), maar was niet onze smaak. Beetje vreemde sfeer. Veel vaste plekken. Er was ook een trekkers-plek, maar met onze camper stonden we tussen de vaste gasten. Sanitair was niet heel schoon....

Beetje drukke camping (1 groot veld voor tenten, caravans en campers), met ontzettend veel vaste plekken. Die zitten overigens wel aan de andere kant van de camping. Winkel aanwezig en broodjes, ook als je niet besteld had! We kwamen echter om te zwemmen en wegens corona moest je je daar 2 dagen van te voren voor intekenen, om een uurtje te kunnen zwemmen. Erg jammer dat we dat niet konden doen nu

Lekkere camping aan een heerlijk meertje. Lekker gezwommen en er waren zelfs een paar ligstoelen beschikbaar vanuit de camping. Sanitair was prima in orde!

Mooie, niet al te grote camping. We hebben hier heerlijk gestaan!! Sanitair gedateerd, maar schoon en lekkere warme douches. Broodjesservice is prima. Enig minpuntje voor ons was het feit dat er de hele dag, op beide dagen dat we hier stonden, gesnoeid werd met bosmaaiers, etc. Vanaf 8 uur de hele dag die herrie was wel jammer. De wandeling naar het plaatsje is stijl, maar absoluut de moeite waard

Sitecode: 62092

Ruime rustige camping aan een heerlijk zwemmeertje, inclusief midgetgolf! Broodjesservice aanwezig. Sanitair is zeer gedateerd, maar wel schoon. Midgetgolf is ook gedateerd. Heel veel vaste staanplaatsen op de camping, maar ook heel veel ruimte voor de campers. Dinkelsbühl is een heel leuk en vrolijk dorpje, fijn om gezien te hebben!

Hele leuke relaxte eigenaar, fijne plek. Het sanitair was gedateerd maar zeer schoon. Lekker aan het water, met 2 leuke en goede restaurants op loopafstand (2 en 5 minuten lopen). Heidelberg is dichtbij. Fijne plek om een paar nachten te zijn!

Heerlijke plek!!! We komen hier graag nog eens terug. Fijne eigen plek voor de camper. Goede sanitaire voorzieningen. Vlakbij het centrum, 10 minuutjes fietsen en fietsen te huur op de camping of vlakbij. De kinderen waren trouwens ook erg blij met het zwembad, het beachvolleybalveld en de tafeltennistafel. Enige nadeel is de prijs...

Hele fijne plek! Prima sanitair (niet nieuw, maar wel schoon), rustige camping, vriendelijke en flexibele eigenaren. Er is ook een restaurantje op de camping: weinig keus, maar wij hebben er heerlijk gegeten. We zouden hier graag terugkomen.

Prima prijs voor deze plek. Goeie sanitaire voorzieningen, heerlijke douche, rustige plek, probleemloos allemaal. Leuke meertje erbij, beetje koud vandaag om in te zwemmen.