@Marloes_René
- 2020
Mooie verharde plaatsen. Gedeeltelijk bedekt met kunstgras. Daardoor kom je (als het regent) niet meteen met vuile voeten binnen. Verwarmde toilet/douche ruimte. Heerlijk gegeten in het restaurant. Niet goedkoop, maar is het wel waard. Je kunt met de bus naar Granada en het Alhambra, maar dat kost je tenminste 2x 20 minuten, en als je pech hebt zitten de bussen vol en doe je er meer dan anderhalf uur over. Met de camper naar de P is sneller.
Nette CP. Sanitair werd dagelijks meermaals schoon gemaakt. Restaurant (maandag gesloten) was goed. Ideaal als je Valencia wilt bezoeken. De metro brengt je in 25 minuten rechtstreeks naar het centrum. Let bij het kopen van een 10-rittenkaart wel even op. De halte ligt officieel in regio B. Wij hebben hier 5 nachten gestaan en hebben geen last van honden gehad.
Mooie verharde CP. Geheel omheind en afgesloten met een slagboom. Inchecken en elektriciteit regel je op de zelfbedienings zuil. De aanwijzingen zijn ook in het Nederlands. Je moet wel even de goede toets zien te vinden. De CP ligt achter het casino waar je tegen een schappelijke prijs kunt eten.
Rustige overnachtingsplaats. Mooi plekje. Zeker aan te bevelen. Officieel pas 'open' vanaf 15 maart, maar we waren hier einde februari en de (beperkte, zie eerdere reviews) voorzieningen waren gewoon beschikbaar.